Prikazivanja: 22784
  • 228
  • 5
80EUR
Pozovite

Polovni-Vrhunski ORIGINAL LENOVO kompjuter PC TABLET-TELEFON TAB4 8

Polovni-Vrhunski ORIGINAL LENOVO kompjuter PC TABLET-TELEFON TAB4 8 INČA!!!
Fantasticna konstrukcija i odlična masina od uredjaja sa veoma kvalitetnim komponentama u sebi .
POSEDUJE veliki veoma kvalitetni ekran sa lepom rezolucijom i odličnom vidljivoscu preko dana. Ima 8 INČA dijagonale što je odličan spoj sa jednom rukom da se radi,posebno što ima na krajevima dva STEREO DOLBY® Audio sistem 3D 360 stepeni rotirajuci Natural Soround! veoma jaki i kvalitetni zvucnici za multimediu. Osim toga ima ugradjen mobilni telefon da normalno pričate sa sagovornikom i to 4G LTE mobilni internet,možete da stavite dve SIM KARTICE nano SIM i plus može da primi memorijski mikro karticu a svoju internu memoriju ima 16GB ROM.
Što pruža velike jake mogućnosti i visenamensku upotrebu.
Hardver mu je jak,ima četiri jezgra koj svaki radi na 2ghz. POSEDUJE i jaku memoriju od 2GB RAM što omogućava da jako brzo radi i omogućava da instalirate moćne i jake igrice i da uživate u gejmingu,a posebno dok gledate FILMOVE tada ima DOLBI Audio efekat.
Poseduje zadnju kameru od 5mpx sa AUTOFOKUSOM i odlična kamera rezolucije a video kamera snima u FHD , jer uglavnom na svim tabletima su jako loše kamere ali ovo je ozbiljna JAKA MASINA,prednja SELFI je 2mpx i snima u HD video .
Naravno radi na sve mreže.
Cena je veoma povoljna za ovakav vrhunski uređaj visoke klase koja će da traje godinama i cena je samo 80e !!!