Prikazivanja: 909
  • 7
  • 1

1 900 RSD

Pozovite

Bоја - Crna

❗️VISE VELICINA, LED SVETLA SA SENZOROM❗️

⭕️40cm-1900din⭕️
⭕️60cm-2200din⭕️
⭕️80cm-2600din⭕️

【Jedinstveni svetlosni efekat】
LED svetla dolaze sa izuzetnim dizajnom sijalica u obliku mačjeg oka, kombinovanim sa 4 visokosvetleće energetski štedljive lampice koje mogu emitovati jedinstveni svetlosni efekat brda. Možete osvetliti i fokusirati se na svoje predmete, umetnička dela i prostor.

【3 radna režima】
GARTO svetla za ormariće imaju 3 režima (višestruko senzorsko + podesivo beskonačno podešavanje osvetljenosti + 3 nivoa temperature boje). Ova svetla za ormariće su pogodna za ormariće, spavaće sobe, kuhinjske ormariće, fioke, hodnike, garderobere, radionice, podrume, skladišta, stepenice, police, garaže, itd.

【Infracrveni senzor ljudskog tela】
U režimu dnevnog/noćnog senzora, svetla se automatski uključuju kada detektuju osobu unutar 3 metra, i isključuju se kada osoba napusti opseg detekcije.

【USB punjivo i energetski efikasno】
Svetlo sa senzorom pokreta može se puniti putem USB-a. Biće potpuno napunjeno za 4 sata. Vek trajanja baterije u režimu stalnog rada je više od 5 sati, a vek trajanja baterije u režimu senzora tela je više od 60 dana (aktivira se 5-8 puta dnevno).

【Jednostavna instalacija i uklanjanje】
Bez problema sa bušenjem i ožičenjem, svetla ispod pulta se lepe pomoću magnetnih držača. Jednostavno se montiraju i uklanjaju. Pružamo 24/7 usluge savetovanja nakon prodaje. Uživajte u našim proizvodima i profesionalnim savetnicima.