Prikazivanja: 0
  • 87
  • 2
1 500RSD

Victoria Victoria`s Secret Victoria`s Secret lansira novi miris

Victoria Victoria`s Secret

Victoria`s Secret lansira novi miris praćen kolekcijom za negu tela pod imenom VICTORIA. Ovaj miris je svež, sexy i posve neodoljiv - najavljuju iz kuće. Koncipiran je kao cvetno-voćni i sadrži sve što ljubitelji mirisa Victoria`s Secret vole i prepoznaju kao potpis ovog brenda.

Kompozicija novog mirisa Victoria otvara se sočnim i iskričavim notama crvenog voća. Blistave crvene bobice okružuju i zaslađuju Victoria ružu koja je smeštena u srcu kompozicije, u pratnji finog gurmanskog traga creme brulee u osnovi mirisa. Sladak, romantičan, seksi, uzbudljiv, gurmanski... novi miris Victoria`s Secret ostaviće potpun dojam ukoliko se koristi sa parfimisanim losionom za telo ili par parfimisanim mirisom za telo. Victoria dolazi u koncentraciji EAU DE PARFUM.
Bočica novog mirisa Victoria izrađena je od teškog stakla i ukrašena metalik ružičastom mašnom oko vrata. Predstavljena je u količini od 50ml po ceni od $52, i 100ml po ceni od $68. Prateći proizvodi za negu tela dostupni su u pakovanjima od 250ml (body mist) i 200ml (body lotion). Kolekcija je već u prodaji na zvaničnom sajtu kompanije. Victoria je predstavljen 2013. Victoria je kreirao Adriana Medina-Baez, Quentin Bisch, Stephen Nilsen, Yann Vasnier i Aurelien Guichard.

50ml, prikazano koliko jos ima