Prikazivanja: 1317
  • 13
  • 1
500RSD
Pozovite

Uz podesivi steznik održite kolena toplim i bezbednim tokom zimskih

Uz podesivi steznik održite kolena toplim i bezbednim tokom zimskih dana.

Zaboravite na hladnoću i nelagodnost tokom hladnih dana ili intenzivnih treninga. Samogrejući steznik za kolena sadrži akupunkturni magnet i niz toplih tačaka za dvostruku grejanje koji se aktiviraju u kontaktu sa kožom, stvarajući prijatnu toplotu koja prodire duboko u mišiće i zglobove. Ovo je idealan izbor za osobe koje se bave sportom, pate od povreda ili jednostavno žele da sačuvaju zdravlje kolena.

Pored toga, steznik se prilagođava Vašim potrebama. Zahvaljujući trakama za podešavanje, možete lako prilagoditi steznik kako bi dobili podršku koja Vam je potrebna. Bilo da se radi o laganoj stabilizaciji ili intenzivnijem stezanju, ovaj steznik će se prilagoditi Vašem stilu života i aktivnostima.

Iskusite neverovatnu kombinaciju udobnosti i terapije uz ovaj fantastičan steznik za kolena. Ne samo da će Vam pružiti trenutno olakšanje, već će i dugoročno poboljšati zdravlje Vaših kolena.

Uputstvo: Postavlja se direktno na kolena, nakon 20-ak minuta počinje lagano zagrevanje. Ukoliko ne osetite toplotu, pređite mokrim peškirom preko dela koji se zagreva. Steznik nositi dva puta dnevno oko 3h, u zavisnosti od stanja. Steznik se može nositi i preko odeće, ali tada je slabiji efekat grejanja.

Karakteristike:

Dolazi u paru
Materijal: elastična tkanina, magnet
Dužina jastučića koji se zagreva: 22cm
Dužina pojaseva: 48cm
Idealno za zagrevanje kolena
Pogodno za povrede, osobe koje se bave sportom
Ublažava bol, umor i otok
Pogodno za ljude koji pate od artritisa
Idealno za zimske šetnje
Sadrži termoizolacioni sloj, zagrevne tačke i magnete
Podesiva širina
Elastično i udobno za nošenje
Univerzalno