Prikazivanja: 6645
  • 7
  • 0

2 700 RSD

Pozovite

Otvorena polica, bоја - Bela

👉Ugaoni organizer za kupatilo👈
💥💥💥2700 din 💥💥💥
Podesiva visina - Da bi se ove zidne police za kupatilo savršeno uklopile u vaše kupatilo, visina je podesiva od 100-260cm.
Visina sipke se prilagođava visini vašeg zida
-4 velike police sa velikim prostorom za skladištenje sa fleksibilnim podešavanjem visine u zavisnosti od veličine boca toaletnih potrepština.
Rešenje za skladištenje koje štedi prostor. -Viseći stub, okačite peškir za lice i ogrtač itd. -Gornji stub sa ugrađenom oprugom koja obezbeđuje zatezanje potrebno za držanje stuba na mestu.
-Neklizni kraj stubova -meka površina neće oštetiti pod i plafon, povećati trenje za fiksnije stabilnije.
-Jednostavna instalacija: nisu potrebni alati, nema bušenja rupa.
-- Ovaj organajzer za kupatilo idealan je za šampone, sundjere, uređaje ili neophodne stvari za vreme kupanja i efikasno ga drži što vam daje uređenije kupatilo.
-Veća funkcionalnost: Ovaj štap za kadu je stabilan i čvrst. Pomaže vam da organizujete osnovne potrepštine za kupatilo u uglu vašeg tuša ili kade. ogradu, ne treba brinuti o padu predmeta sa velike nadmorske visine; Može se postaviti u bilo koji ugao, a visina se može slobodno prilagoditi radi uštede prostora; rotacija šipke peškira za 360 stepeni, smer i visina mogu se proizvoljno podesiti; Može se koristiti u kuhinjama, toaletima, kupatilima i drugim prostorijama-Materijalna teleskopska šipka od nehrđajućeg čelika -Materijal police: 100% pp materijal