Prikazivanja: 1786
  • 29
  • 0

2 500 RSD

Pozovite

Smart watch, Unisex

T500 smart watch
‼ AKCIJSKA CENA 2500 din ! ! !
Predstavljamo Vam IP67 vodootporni pametni sat T500. Ovaj pametni uređaj kompatibilan je sa Android, kao i sa IOS uređajima. Uz ekran koji je osjetljiv na dodir dostići će te najbolje sportske rezultate. Uparite Vaš Android ili IOS uređaj sa ovim pametnim satom i iskusite brojne mogućnosti. T500 sa sobom donosi razne pogodnosti kao što su: Slušanje online muzike, pojačavanje zvuka i menjanje repertoar, telefonski imenik, mjeri krvni pritisak, podsetnik za fizičku aktivnost, budilnik, kalendar, kalkulator te još mnogo toga.
Slušanje Muzike Preko Bluetootha
Ono što izdvaja ovaj pametni sat od drugih je to što je Smart sat T500, sa 1.54″ ekranom, omogućio da možete da slušate muziku preko Bluetootha, promenite određenu pesmu, pojačate ili smanjite zvuk.
IP67 Vodootporan
Sat sadrži oznaku IP67, što znači da je vodootporan, pa se ne morate brinuti ako ga pokvasite prilikom pranja ruke ili tuširanja. Ako se bavite sportovima kao što su plivanje ili vaterpol, a ovaj sat Vam neće praviti problem i smetnju.
Blutooth Funkcija
Povežite sat sa smart telefonom preko Bluetootha i razgovarajte sa Vašim prijateljima, kada god poželite. Sat Vam je omogućio jasnu i stabilnu komunikaciju i sa njim možete i da pozivate prijatelje i da se javite, ukoliko Vas neko zove.
Ovaj pametni sat podržava većinu pametnih telefona sa operativnim sistemom i0S 9.0 ili Android 5.0 Kompatibilan je sa svim pametnim telefonima koji podržavaju Bluetooth, uključujući iPhone, Samsung, LG, Huawei itd.
Dostupni su Vam i brojač kalorija, budilnik, koji Vas može svako jutro buditi na prijatan način, svojom vibracijom, notifikacije za email poštu, kalendar, i dr.