Prikazivanja: 1227
  • 9
  • 0
600RSD
Pozovite

Svetleci raketni helikopter sa praćkom Kako igrati

Svetleci raketni helikopter sa praćkom

Kako igrati

https://youtu.be/16tBXlWcSJ0?si=mai3G_u6LXiGdZkh

1Kom = 600din
2kom = 1000din
3kom = 1400din

LIČNO PREUZIMANJE NA SENJAKU!

Jednostavno preklopite krila u linije;
Uključite dugme u blizini odeljka za baterije i upalite svetlo;
Zakačite raketu na gumenu traku, imajte na umu da gumena traka mora biti ravna i ne može se uvrnuti. (upozorenje: nemojte pokazivati ni na jednu osobu);
Povucite remenski helikopter kada ga povučete do kraja, okrenite zglob nazad;
Ciljajte pravo gore i pustite!
Kada dostigne maksimalnu visinu, njegove oštrice se otvaraju i okreće se kada padne.

🚀【Leteća igračka visokog kvaliteta】-- Ova leteća igračka je napravljena od vrhunskog najlonskog materijala, netoksičan i bez ukusa, bezbedna za decu. Može se ponovo koristiti. Dođite i igrajte se sa svojim detetom! Neka dečiji smeh ispuni celo dvorište.
🚀【Zabavne i neverovatne rakete】-- Naše LED Slingshots ugrađena LED svetla, šareni helikopteri sa led praćkama, svaki ima crveno i plavo LED svetlo koje treperi. Noću su krila veoma svetla i lete prilično visoko u nebo. Izgleda prelepo kada leti u mraku, spor proces pada sa neba omogućava lagano sletanje. Šarene leteće igračke mogu vam omogućiti da uživate u srećnom vremenu.
🚀【Najbolji poklon za decu】-- Ovi helikopteri nisu dizajnirani samo za decu, već cela porodica može da uživa u srećnim satima u dvorištu, na plaži, na travnjaku, u bašti, na kućnom pragu, u parku i na drugim otvorenim površinama. Takođe, ovo će biti kul jedrilica za decu, kada su na porodičnim piknicima, roštiljanju, aeromitingu ili samo kao ukras za dečiju sobu. To je najbolji poklon za decu, decu i tinejdžere za rođendan, festival, dan deteta, Božić.
🚀【Lako se sastavlja i dobro za spoljašnju upotrebu】-- Samo preklopite krila, vežite gumene trake, uključite dugme, svetla svetle i spremni ste! Ovo je detetov najbolji pratilac, igrajte se bilo kada i bilo gde. Poboljšajte veštine manipulisanja dece, unesite više zabave, održite ih aktivnim. Kada ga ispalite u vazduh, krila se otvaraju i on se polako okreće nadole kao helikopter.
🚀【Smešna igra na otvorenom】-- Presavijte krila u giroidne oblike, upalite crveno svetlo pritiskom na dugme pored odeljka za baterije, držite praćku i zakačite gornji deo helikoptera igračke za gumenu traku, zatim pustite i pustite da leti u nebo. Pratite svoje dete da igra ovu igračku kako biste poboljšali odnos roditelj-dete. Smešna igračka za rođendansku zabavu, piknik i zabava na plaži.

⚠️POSALjITE VASE IME PREZIME ADRESU I KONTAKT ZA KURIRA ⚠️
❗Za svaka porucena 3 i više artikla❗
❗10% popust! ❗
Moguce lično preuzimanje u Bg.
⚠️Kp / SMS / Viber/ WhatsApp⚠️
☎️+38162/812-40-44
🌐https://kupionline.kpizlog.rs/
⚠️JOS PUNO ARTIKALA NA UPIT ⚠️

⛪️ LUX SHOP ⛪️
⚠️Svi naši artikli su fabrički zapakovani⚠️
⚠️Imaju garanciju GODINU DANA⚠️
✈️Isporuka Postexpress kurirskom sluzbom

#luxshop #onlineprodaja #svetleciraketnihelikopter #raketnihelikopter #prackahelikopter
#elektronika #maszer
#videonadzor #igracke #dron #basta #akcija #kupionline
#igracke #kamere #dronovi #onlineprodaja #stvarizakucu #navlakezazube #onlineshop #luxshopbg #novagodina #igrackenadaljinski
@svi