Prikazivanja: 647
  • 1
  • 0

Dogovor

Pozovite

Sklapanje nameštaja- ormana, kreveta, garderobera, američkih plakara

Sklapanje nameštaja- ormana, kreveta, garderobera, američkih plakara radnog stola, dečije sobe, ormarića za kupatilo, kuhinjskih elemenata profesionalno i kvalitetno. Kada nas pozovete majstori za sklapanje nameštaja biće isti dan na vašoj adresi. Montaža nameštaja IKEA, Forma Ideale, Vitorog, JYSK , Emmezeta, Jela Jagodina.

Sklapanje nameštaja cena

Cena sklapanja nameštaja zavisi od vrste elementa, veličine i složenosti posla. Za manje komade nameštaja kao što su police, stočić, natkasna cena montaže nameštaja je od 2.000 dinara. Ukoliko je potrebno sklopiti američki plakar, donje i viseće kuhinjske elemente, garderober, krevet cena će biti saopštena kada majstor dobije sve informacije. Da bi znali kolika je tačna cena montaže nameštaja najbolje je da slikate upustvo za sklapanje koje ste dobili uz komad nameštaja i pošeljete majstoru na viber. Na cenu utiče složenost sklapanja nameštaja kao i potrebno vreme da se posao obavi.

Montaža nameštaja

Možda vam montaža nameštaje deluje lako i jednostavno, medjutim to baš nije tako. Uz daske koje su na prvi pogled slične, šrafove, tiplove, nosače, ručke, šarke, žabice, klizače dobijate i uputsvo za sklapanje nameštaja. Ako niste iskusni čitanje šeme za montažu nameštaja zna da bude komplikovano. Zato se ne upuštajte u montažu sami već nas pozovite. Dugi niz godina radimo montažu nameštaja iz salona Forma Ideale, Jela Jagodina, IKEA, Vitorog, Emmezeta, JYSK. Pristupačna cena montaže nameštaja, brza i kvalitetna usluga kao i veliki broj zadovoljnih klijenata su razlog više da nam ukažete poverenje. Garanciju dajemo na kvalitet pružene usluge.

Montiranje nameštaja

Svaki dom osim lepo izgletovanih i okrečenih zidova i plafona, rasvete, podova čini i nameštaj. Kada odlučite da nešto promenite u eneterijeru stana ili kuće obično je to kupovina komada nameštaja. Nov garderober, ogledalo u predsoblju, viseći deo kuhinje, krevet, američki plakar, stočić, cipelarnik iz salona nameštaja isporučuje se u delovima sa okovima i metalnom galanterijom. Većina salona nameštaja ne može izvršiti montiranje nameštaja isti dan kada ga doveze za adresu. Tada nastaje problem jer ne želite da čekate na montažu i preskačete kutije u kom se nalazi nameštaj. Rešenje vašeg problema sada je jednostavno. Dovoljno je da nas kontaktirate i u najkraćem vremenskom roku majstor za montažu nameštaja biće u vašem domu.

Uslužno sklapanje nameštaja

Kako se ne bi igrali majstora kada nabavite nov nameštaj i prilikom njegove montaže ga oštetili angažujte nas za uslužno sklapanje nameštaja. Osim što boju nameštaja kao i njegov izgled treba uklopiti u postojeći enterijer isto tako treba da bude pravilno sklopljen kako bi služio dugo. Ako imate lep tepih, modernu led rasvetu, dobro ishoblovan i lakiran parket a nameštaj nije dobro sklopljen i krivi se, izgled stana biće narušen. Kvalitetna montaža osigurava stabilnost nameštaja.

Uslužna montaža nameštaja

Ako imate alat kao što je šrafciger, čekić, šrafilica neće vam biti previše od koristi za montažu nameštaja ako ne znate da pročitate šemu sklapanja. Gomilu šrafova, tiplova, klizače, okove treba pravilno postaviti na odgovarajuće mesto a to znaju samo profesionalci. Dovoljno je da se jedan deo prilikom sklpanja nameštaja ne postavi kako treba i čitav posao će biti uzaludan. Iz tog razloga uslužna montaža nameštaja je sve više traženija. Za sklapanje nameštaja naši majstori stoje vam na raspolaganju svakoga dana.