Prikazivanja: 2336
  • 20
  • 3

739 RSD

Pozovite

Silikonski ulošci za cipele ispod pete-rasterećuju petu NOVO Gel

Silikonski ulošci za cipele ispod pete-rasterećuju petu NOVO
Gel ulošci univerzalne veličine koji rasterećuje petu i olakšava poteškoće sa petnim trnom (bolno okoštavanje petne kosti). Posledica okoštavanja je stalni bol u peti koji onemogućava normalno hodanje. Silikonski ulošci za cipele ispod pete
Uložak, jastuk za petu, potpora luka, apsorpcija udara, disperzija pritiska, petna kost, njega plantarnog fasciitisa, gel uložak, ublažavanje bolova, kagatomat, jastučić za petu, silikon, uniseks Primenljivo za sve vrste sportske obuće, cipele za planinarenje i radne cipele.
Veoma korisna za bilo koju aktivnost dužeg stajanja ili hodanja.
Napravljen od PU medicinskog gel silikona, hipoalergen, netoksičan, nezapaljiv i bez mirisa.
Može se prati ručno
Jedan komad ( 1 par ) uniseks silikonski gel jastučići za petu ulošci ublažavaju bol u stopalima umeci od mekog gela - silikonski - jastuk za gležanj amortizuje podršku



Uključuje par jastučića za pete, koji su napravljeni od materijala koji se lako održava za dodatnu udobnost.
Dr. Pedi čašice za pete: Odlične za one na nogama po ceo dan. Gel čašice za pete ublažavaju bol od koštanih trna, plantarnog fasciitisa, ahilov bursitis. Mekani, ali čvrsti silikonski umeci podižu i podržavaju pete, pružajući olakšanje umornim stopalima.
Štiti i smanjuje udar stopala. Uklonjivi jastučići za višekratnu upotrebu! Neklizajuća lepljiva podloga ostaje na mestu bez oštećenja uložaka.
Uklapa se u bilo koju cipelu: Udobne čašice za pete od gela mogu se nositi u većini stilova cipela, uključujući atletske cipele, ženske cipele i čizme, sa ili bez čarapa. Čaše za pete se takođe mogu nositi unutar čarapa po želji.





Idealni su za omekšavanje hoda i zaštitu pete. Kružni centar napravljen kao "prozorčić" sa udubljenjem koji ublažava pritisak na petnu kost na mestu gde se najčešće pojavljuje problem „ petnog trna“ . Glatka donja strana poboljšava prijanjanje u cipeli, a grebeni na gornjoj strani sprečavaju klizanje noge. Preporučuje se preventivno i u slučajevima gde se uporno ponavlja problem „ petnog trna“ .


Izraštaj na petnoj kosti je jedan od čestih deformiteta skeleta: Kost na peti, koja je veoma opterećena hodom, brani se tako što stvara naslage kalcifikata i to stvara bol.
Petni trn stvara bolove, naročito pri dužem hodu, kao i kod pacijenata koji jednu nogu više opterećuju usled (stare) povrede na drugoj nozi.
Pakovanje: 1 par uložaka (2 kom).
Veličina: Univerzalna - DATA NA SLIKAMA