Prikazivanja: 0
  • 42
  • 3
3 700RSD

Set za Preživljavanje u prirodi Survival Kit profi SOS set Komplet za

Set za Preživljavanje u prirodi Survival Kit profi SOS set
Komplet za preživljavanje u hitnim slučajevima i komplet prve pomoći, 142 komada profesionalne opreme i opreme za preživljavanje sa Molle torbicom, za muškarce kampovanje na otvorenom

Visokokvalitetna sveobuhvatna oprema za prvu pomoć za preživljavanje u hitnim slučajevima, najbolji pokloni za muškarce, oca, porodicu, prijatelje.

Možete uživati u opuštenijoj i sigurnijoj avanturi uz naš komplet za preživljavanje.

Ako vi i vaša porodica niste zadovoljni našim proizvodom, kontaktirajte nas na vreme, mi ćemo vam svesrdno služiti.
Komplet za preživljavanje je jedinstven po tome što su ga posebno dizajnirali stručnjaci za preživljavanje.

Sveobuhvatni komplet za preživljavanje ne samo da uključuje višenamenski alat za preživljavanje od 21 komada, već nudi i komplet prve pomoći od 106 komada i set alata za pecanje koji može zadovoljiti vaše različite potrebe i pružiti najsigurniju i sveobuhvatniju zaštitu za sve aktivnosti na otvorenom kao što su kampovanje, planinarenje, automobil putovanja, penjanje, vožnja čamcem itd.
Komplet za hitne slučajeve sadrži najpopularnije dodatke za preživljavanje: sekiru, baterijsku lampu sa 3 režima, multifunkcionalnu karticu, narukvicu za preživljavanje, zviždaljku sa dve cevi, žičanu testeru, padobranski kabl, pokrivač za hitne slučajeve, alate za paljenje vatre, alate za pecanje, sveobuhvatni komplet prve pomoći itd.

Svi ovi zupčanici mogu osigurati da se rana može tretirati na vreme kako bi se sprečile infekcije. Ovaj komplet za preživljavanje je odličan za vatrogasce, osoblje prve pomoći, planinare, kampere, entuzijaste na otvorenom, itd. Ideja je za automobile, brodove, bicikle, motocikle, radno mesto, putovanja, pucanje, lov, kampovanje, planinarenje , pecanje, vožnja čamcem, biciklizam, sportovi na otvorenom, avantura u divljini i druge aktivnosti.
Svi predmeti su uredno raspoređeni u 600D najlonsku kesu dimenzija 9 inča k 6 inča k 5 inča. Lak za nošenje, mali i lagan, može da primi sve 142 komada zaliha za hitne slučajeve i alata za preživljavanje. Još uvek ima mesta za dodavanje sopstvene opreme. Molle kompatibilne kaiševe na leđima omogućavaju vam da ga pričvrstite za druge torbe ili kaiš, što ga čini savršenim pratiocem za sve aktivnosti na otvorenom.

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogadu ! ! !
Slanjem Brzom Postom!