Prikazivanja: 0
  • 8
  • 0
1 100RSD

Ručno oslikana horoskop ogrlica od drveta od fosilnog jasena iz vode

Ručno oslikana horoskop ogrlica od drveta od fosilnog jasena iz vode sa čađavcem
Unikat, ručni rad
Dimenzije ogrlice: 33x33 mm
Poliesterski voskirani kanap sa samopodesivim čvorovima - može se podešavati od 50 do 75 cm - ne gubi sjaj vremenom i ne izaziva alergije
Svaki komad nakita dolazi u specijalno dizajniranoj Impossible koverti
Ogrlica je otporna na vodu, sunce, parfeme i većinu hemikalija - ne morate je skidati prilikom kupanja, na bazenu, moru...

Horoskop: Bik, Rak, Jarac

Dimni kvarc ( čađavac ) je poludragi kamen utehe. On je odličan kristal za otklanjanje negativnosti i njihov preobražaj u pozitivne energije. Pomaže u ostvarivanju želja i štiti vas i vaše poslovne ciljeve. Pomaže svojom kreativnošću i mudrošću. Veoma je dobar za podizanje raspoloženja i prevladavanje negativnih emocija.

Simbolika: Jasen je stablo poznato kao "Stablo starog sveta". Ono puno je drevne mudrosti i čarobnih misterija. Ono je simbol moći koja se dobija kroz odricanje i borbu. Kroz vekove jasen je element koji doprinosi čarobnosti čarobnih štapića ili štapova mudraca. Kad vas jasen doziva, on želi da vas podseti da vaš život ne treba biti ograničen samo na nužne stvari. Vaš bi život trebalo da je ispunjen smislom, maštanjem i srećom.

Fosilni jasen (engl. bog-ash),   je prirodno drvo jasena koje je u vodi i mulju rečnih korita odlezalo od nekoliko stotina do nekoliko hiljada godina. Usled hemijskih procesa i pod uticajem tekuće vode i  vremena, dobija tamno smeđu boju i tigraste šare.

Mogućnost doplate za lančić od nerdjajućeg čelika u dužini po želji(350 dinara)

Šaljemo Post Expressom(350 dinara) ili uplatom na račun pa preporučenim pismom(iznos+120 dinara). Slanje u roku od 1-2 radna dana.
Lično preuzimanje u Beogradu moguće je na Karaburmi i Višnjičkoj Banji

Viber/Telegram
FB i IG - Impossible Jewelry - zapratite nas

Impossible Jewelry - unikatnost izražena kroz nakit