Prikazivanja: 0
  • 6
  • 0
900RSD

Ručno oslikan krstić od drveta fosilnog hrasta iz vode Unikat, ručni

Ručno oslikan krstić od drveta fosilnog hrasta iz vode
Unikat, ručni rad
Poliesterski voskirani kanap sa samopodesivim čvorovima - može se podešavati od 50 do 75 cm - ne gubi sjaj vremenom i ne izaziva alergije
Dimenzije krstića: 50x30 mm
Svaki komad nakita dolazi u specijalno dizajniranoj Impossible koverti
Krstić je otporan na vodu, sunce i većinu hemikalija - ne morate ga skidati prilikom kupanja, na bazenu, moru...

Simbol snage, moći, dugovečnosti, čvrstoće, duhovnog i materijalnog bogatstva, drvo hrast bilo je od davnina bilo veoma poštovano u narodu. Njegov plod žir, kao i kora, koristila se za ishranu i lečenje. Stari Sloveni su ga smatrali svetim i posvetili Perunu gromovniku a i Hrišćani ga izuzetno cene. Ovo grandiozno stablo puno je pozitivne energije koju svako može da oseti kada se nađe u njegovoj neposrednoj blizini.

Fosilni hrast ili abonos (engl. bog-oak),  je prirodno drvo hrasta koje je u vodi i mulju rečnih korita odlezalo od nekoliko stotina do nekoliko hiljada godina. Usled hemijskih procesa i pod uticajem tekuće vode i  vremena, dobija tamno smeđu, sivu i crnu boju, kao i izuzetnu čvrstoću, specifičnu težinu, pa ga s pravom nazivaju ‚‚ večno drvo‚‚.

Mogućnost doplate za lančić od nerdjajućeg čelika u dužini po želji(350 dinara)

Šaljemo Post Expressom(350 dinara) ili uplatom na račun pa preporučenim pismom(iznos+120 dinara). Slanje u roku od 1-2 radna dana.
Lično preuzimanje u Beogradu moguće je na Karaburmi i Višnjičkoj Banji

Viber/Telegram
FB i IG - Impossible Jewelry - zapratite nas

Impossible Jewelry - unikatnost izražena kroz nakit