Prikazivanja: 449
  • 2
  • 0

2 890 RSD

Pozovite

🚜Pretvorite Igru Vašeg Deteta u Pravu Avanturu sa Fantastičnim bagerom

🚜Pretvorite Igru Vašeg Deteta u Pravu Avanturu sa Fantastičnim bagerom na daljinsko upravljanje

💪Oslobodite maštu svog deteta uz ovaj dinamični građevinski kamion na daljinsko upravljanje u razmeri 1:22.
💪Dizajniran za male inženjere i graditelje uzrasta od 3 godine i više, ovaj moćni kamion spaja zabavu i učenje u jednom neverovatnom paketu.

👉Realističan Dizajn*
Ovaj detaljno izrađen građevinski kamion imitira izgled i funkcionalnost pravog bagera, sa funkcionalnom kašikom i robusnim točkovima, što svaku igru čini pravom avanturom.

👉Daljinsko Upravljanje*
Opremljen daljinskim upravljačem od 2.4GHz, vaše dete može lako manevrisati kamionom napred, nazad, levo i desno. Automatski demonstracioni mod dodatno povećava uzbuđenje, prikazujući punu pokretljivost kamiona na pritisak dugmeta.

👉Interaktivna Igra*
Kamion poseduje prekidač za svetlo i prekidač za prskanje, što igri dodaje realističan efekat. Zamislite uzbuđenje dok vaše dete gleda kako se kamion osvetljava i čak "prska" tokom rada.

👉Izdržljiv i Bezbedan*
Napravljen od visokokvalitetnih, bezbednih materijala za decu, ovaj kamion je dizajniran da izdrži najteže uslove igre. Njegova čvrsta konstrukcija obezbeđuje dugotrajnu zabavu, dok zaobljene ivice štite male ruke.

👉Punjenje i Igra*
Zaboravite na konstantnu kupovinu baterija! Ovaj kamion dolazi sa 3.7V litijumskom baterijom i USB kablom za punjenje, obezbeđujući sate neprekidne igre.

👉Savršen za Igru u Zatvorenom i na Otvorenom*
Sa kompaktnim dimenzijama od 27cm dužine i 12cm visine, ovaj kamion je idealan za igru kako u zatvorenom, tako i na otvorenom. Bilo da vaše dete istražuje dnevnu sobu ili osvaja peskovnik, ovaj kamion je spreman za posao.

❓Zašto Izabrati Ovaj RC Kamion❓
✅Ova igračka nije samo zabava; to je i edukativni alat koji pomaže u razvoju finih motoričkih veština, koordinacije ruku i očiju, kao i sposobnosti rešavanja problema.
✅Savršen način da deca istraže svet građevine u bezbednom i kontrolisanom okruženju.

💫 Cena 2890 dinara 💫

🥰Nabavite ovaj fantastični RC građevinski kamion i gledajte kako mašta i uzbuđenje vašeg deteta dostižu nove visine!