Prikazivanja: 2056
  • 7
  • 0
2 000RSD
Pozovite

Stona lampa, bоја - Bela, Novo

Преносна стона лампа са кристалним дијамантима

Карактеристике и детаљи

【 3 режима затамњивања 】: Стона лампа за бушење кристала може променити боју једноставним притиском на жичани контролер и пружа 3 боје које се могу затамнити (бела, топла, дневна светлост) да би се постигла жељена осветљеност.

【Модеран смисао за дизајн】: ЛЕД светла за спаваћу собу су направљена од ПЦ + прозирног акрилног материјала, који је издржљив и није га лако оштетити. Рефракциона кристална лампа је светлуцава и шарена. Изглед је фино полиран, површина реза је у облик абажура, а дизајн кристалне декорације изгледа елегантно на столу или ноћном ормарићу, стварајући романтичну атмосферу за вашу собу.

【Преносива бежична и пуњива столна лампа】: Стона лампа има уграђену батерију од 1750ма, која се може пунити. Када је батерија потпуно напуњена, може се користити 8-10 сати без укључивања. Може се поставити било где и веома је згодно. Интелигентан дизајн, без жица, омогућава вам да га носите било где. Лампа за промену боје је најбоља декорација забаве, вечере уз свеће. Можете чак и путовати, камповати.

【 Широка употреба и изврсни поклони 】: Кристална столна лампа постављена на кревету користи се као украсна столна лампа, погодна за спаваћу собу, трпезаријски сто, сто за кафу, дневни боравак, кухињу и било који угао дома. Такође се може користити као поклон пријатељима и породици.