Prikazivanja: 7851
  • 33
  • 2
8 000RSD
Pozovite

Pregled organizma biorezonantnom metodom Kvantna medicina je spoj

Pregled organizma biorezonantnom metodom


Kvantna medicina je spoj više nauka, medicine, kvantne fizike, hemije, biologije i informacione tehnologije. Ovo je nauka 21. Veka, a njen nagli uspeh je potpomognut razvojem kompjutera i povećanjem njihove moći obrade velikih količina podataka. Dijagnostika u ovoj grani medicine je neinvazivna (bezbolna, ne bode se telo niti koža) i obavlja se uz pomoć specijalne sonde koja se povezuje sa pacijentom. Emitujući elektromagnetne talase, kvantni magnetni analizer je u stanju da primi povratne signale (kvantne) od naših ćelija, od različitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, pa čak i naših osećanja i misli, i pomoću svih tih prikupljenih informacija izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se čovek nalazi. Baza podataka ovakvih aparata, u sebi sadrži memorisane informacije o nekoliko hiljada tačno određenih vibracijskih stanja naših organa, hormona, enzima, amino kiselina, vitamina, minerala i tkiva, i čak stanje naših meridijana bitnih za akupunkturu. Prema saznanjima kvantne fizike, svaki organizam je skup elektromagnetnih vibracija, na koje negativno utiču razni faktori – stresan život, tragedije, život u zagađenoj sredini, neadekvatna i nepravilna ishrana, manjak fizičkih aktivnosti, izloženost velikom elektromagnetnom zračenju, jaki lekovi i sl. Sto se manifestuje kroz simptome poremećenog elektromagnetnog polja a najčešći su - loše spavanje, slab ili pojačan apetit, neodređeni bolovi, česte promene raspoloženja, slabljenje otpornosti organizma i imuniteta, česte prehlade i virusne infekcije, slabost organizma, bezvoljnost, nedostatak energije i sl. Kod nas ćete za samo 59 sekundi dobiti veoma precizne rezultate 40 vitalnih funkcija organizma, svih organskih sistema i preko 260 parametara. Rezultati testa sa kvantnim magnetnim analizerom su naučne reference, a ne konačna dijagnoza, te nas precizno upućuju kojem specijalisti da se obratite radi postavljanja dijagnoze. Ovaj aparat je potpuno bezbedan, bez kontraindikacija, i mogu ga koristiti sve osobe od 1+ godine.
Kompletna analiza organizma (odrasli) - 8. 000,00 - preko 260 parametara

Izveštaj o rezultatima obavljenog pregleda dobijate u elektronskoj formi (na usb ili na e-mail koji dostavite). Sta nakon dijagnostičkog kvantnog pregleda? Pronalazak pravog uzroka oboljenja, pre nego sto se manifestuje na fiziČkom planu, uveliko pomaŽe u resavanju zdravstvenih problema. Posle pregleda, nasim klijentima preporuČujemo efikasne metode oporavka organizma pomoĆu:
1. Pravilnog načina ishrane
2. Dopunske kliničke analize krvi, urina, hormona i drugih dijagnostičkih pretraga u medicinskim ustanovama
3. Dopunskog pregleda kod medicinskih specijalista
4. Dopunskog načina poboljšanja zdravstvenog stanja pomoću prirodne , istočne, kineske i narodne medicine
5. Preporuke za biološko-aktivne preparate kao vrste dopunske terapije
6. Fizioterapeutskih tretmana



Kako se pripremiti za pregled magnetnim kvantnim analizerom :

Pre testiranja, da bi rezultati bili tačni 99,99%
poŽeljno je :
1. Ne piti vino, allkoholna pića i kafu, ne uzimati mineralno vitaminske dodatke i pokušajte ne uzimati lekove dva dana pre testiranja. (osim redovne terapije za hronične bolesti)
2. Držite redovne životne navike i normalno spavajte po 8 sati dva dana pre testiranja. 3. Nakon intenzivne aktivnosti, odmorite se 1-2 sata pre testiranja. 4. Ispitivanje treba provesti u polu-postu, tj. Na testiranje nemojte doći odmah posle ručka. Najmanje 2h treba da prođe od poslednjeg obroka. 5. Odeća ne treba da vas steže i da nije previše topla, neka bude labava, ako imate kaiš otpustite ga. 6. Uklonite metalni nakit, sat sa tela pre testiranja. 7. Opustite se tokom držanja sonde u ruci, , ne govorite i zadržite stabilno disanje tokom testiranja. Za dodatne informacije i zakazivanje javite se na quantmedik@gmail. com.