Prikazivanja: 3510
  • 22
  • 1
4 900RSD
Pozovite

PHILIPS SENSEO+ 100kom kapsula GRATIS Aparat je kratko korišćen. Kao

PHILIPS SENSEO+ 100kom kapsula GRATIS

Aparat je kratko korišćen. Kao nov bez ostećenja.
Zaista za svaku preporuku. U nastavku je kratak opis aparata. Kapsule mozete nabaviti i kod prodavaca robe iz inostranstva i iz Madjarske.
Postoji mogucnost porucivanja kod nas.
20kom 4e.

Uz Senseo Original možete za nekoliko minuta pripremiti šolju omiljene kafe. Ova mašina Senseo vam omogućava da pripremite i male i velike šolje. Mašinu takođe možete koristiti za pripremu dve normalne šolje umesto jedne velike.
Senseo Original priprema kafu pomoću tehnologije za pojačavanje kafe. Ovo osigurava vaš bogatiji ukus, jer se kafa raspoređuje u 45 aromatskih mlaznica. Pored toga, sistem Crema-Plus osigurava da će vaša kafa na kraju imati lepu kremu.

Aparati za kafu poput aparata Senseo pripremaju kafu pod visokim pritiskom - ako ona nije dostupna, neće se postići očekivani rezultat. Kada koristite Senseo mašinu, možete biti sigurni da vam prva šolja neće biti poslednja.
Senseo Original je takođe opremljen sistemom koji osigurava da se mašina sama isključi nakon 30 minuta ako nije korišćena. To znači da uvek možete napraviti dodatnu šoljicu kada vam se prohte, bez brige o potrošnji energije ili okolini ako zaboravite da je isključite.
Ovu mašinu je takođe lako očistiti jer nekoliko delova može da uđe u mašinu za pranje sudova, dok se preostali delovi mogu očistiti mokrom krpom. Da biste produžili životni vek mašine, jednostavno je treba redovno uklanjati kamenac.

Map Loading
Datum kreiranja: 01 avg. 2022
Datum ažuriranja: 08 avg. 2022
ID 38950096