Prikazivanja: 3281
  • 9
  • 0
35EUR
Pozovite

Original brend koji dolazi iz inostranstva, vrhunski kvalitet i gadzet

Original brend koji dolazi iz inostranstva, vrhunski kvalitet i gadzet koji niste do sada videli. "gadzet smart blutut znojnica i u njoj ugradjeni stereo blutut zvucnici, koji su sakriveni izunutra, gde je ugradjen i mikrofon da kada vas neko zove na telefonu da mozete jednostavno javiti samo preko znojnice ili ti stitnike za usi,ili kada odete u krevet moze te slusati muziku i da lepo zaspite bez bojazni da li ce vam ispasti slusalice"
ugradjeni su na prednju povrsinu dugmici za razne funkcije kao sto je javljanje za telefon, zatim za premotavanje muzike,prebacivanje pesme, smanjivanje zvuka.
Ugradjen, naravno, veoma osetljiv mikrofon tako da ce vas sagovornik izuzetno cuti.
Dobro je za hladne dane da prekrije vase usi da vam ne bude hladno a ujedno i pomaze vam da ne vadite telefon da biste se javili dok vezbate ili nesto drugo radite.
Uradjena je od 100 posto pamuka cela tako da je jako prijatna za nosenje i udobna, to je napravljeno za musko i za zensko.
Integrisana je punjiva litijum jonska baterija sto ima veoma dug vek trajanja samog gadzet uredjaja.
Puni se kao telefon na android standardnom dzeku .
Kupljen gadzet je iz nemacke, vrh brend koji stoji iza njih.
Cena je izuzetna povoljna a kod nas ovaj gadget nema ni u jednoj radnji niti ima distributer za nase trziste, ko bude imao ovaj gadzet bice jedinstven gde god da se pojavi i bice atrakcija i naravno poseban.
Cena je samo 35€ fiksno,bila je 45€!!!