Prikazivanja: 116
  • 1
  • 0

100 EUR

Original Skupocene Luksuzne od TELECE KOZE PATIKE!!! Iz

Original Skupocene Luksuzne od TELECE KOZE PATIKE!!!
Iz Inostranstva,tacnije kupljene u Nemackoj...najpoznatiji Svetski ...

(( " HOLANDSKI Najluksuzniji Brend
NUBIKK ")) ®.

Koji pravi svetska cuda u Dizajnu i u neverovatnom kvalitetu izrade...u celosti su od Telece Koze koja je AntiGljivicna i Antibakterijska...znaci mnogo korisna za svakog coveka jer mozete ceo dan biti u njima i da vam se ne oseca neprijatan miris,pogotovo za one koji imaju takav problem ovo je idealno resenje kupiti najluksuzniju kezo patiku sa nitnama i duplim jezikom koji pokriva gornji deo pertle i tako vam pravi poseban dizajn i izgled koji vas cini svetski najmodernijim ,u svetu najluksuznije mode i najboljeg svetskog kvaliteta koji postoji.

Ujedno je i unutra ulozak isto od Koze,tako i izunutra je Teleca Koza,pored svega patike su lepljene i plus skroz okolo prosivene tako da djon ne moze nikako da se odvali vec ce te veoma dugo ih nositi i bicete srecni i veoma radosni a vasa noga i stopala veoma zahvalni sto ste ucinili da ih oslobodite teskih muka i na taj nacin olaksali vasim stopalama da disu i komontmo rastereceno osecaju.
Dok je svaki nagaz stopala veoma udoban zahvaljujuci specijalnoj izradi cele patike i unutrasnjeg uloska koji je veoma mekan i apsorbuje svaki udarac na tlu sto cini ovom patikom izuzetnom.
Broj je 43.
Ovo su malo koriscene,nosene par puta svega i izgledaju kao na slikama-Nove !!!
Kupljene u Nemackoj i najbolji kvalitet u svetu...imaju samo da se kupe u Holandiji,Nemackoj i Belgiji i nigde vise u svetu,a ovo je vasa jedinstvena prilika da ih imate i budete upecatljivi i jedinstveni u vasem drustvu i okolini ,gde god da se pojavite bicete atraktivni i posebni a to je cilj .
Moze da budu i UNISEX .

Inace cena novih je u Nemackoj i u svetu oko 200€ negde je snizenje pa bude 190€ ali mora da se ode u inostranstvo i da se kupi a to dodatno kosta tako da vam je ovo izuzetna i jedinstvena prilika da imate najluksuznije i najmodernije patike koje nema niko kod nas .

Cena je za ove par puta sto su nosene patike ,koje su ekstra stanju,kao da su skroz nove...je samo 100€ !!!

Mogu da se takmice sa svim najluksuznijim svetskim brendovima i ne mogu da pridju ovim kvalitetom izrade.

P.S. Pogledajte i druge sve moje Oglase...imate bezbroj najzanimljivijih tehnoloskih stvari a tako i specijalne Original Garderobe,obuce i ostalog sve iz Inostranstva...prvoklasne stvari a to treba sigurno svakome...normalno u skladu sa novcanim mogucnostima.

Veliki Pozdrav i srecno .