Prikazivanja: 1770
  • 13
  • 0

30 EUR

Reebok, 37.5, bоја - Narandžasta

Original ( Ribook PUMP ) ® Najpopularnije Patike u Svetu Sporta!!!
Zenski najpopularniji model patika koje su Smart Sistem gde se same prilagodjavaju vasem stopalu idealno tako sto unutra imaju sakrivene ne vidljivi vazdusne komore skroz okolo patika...gde vasim pumpanjem vazduh se puni u vazdusnim komorama kanala i tako se idealno oformi prema vasoj nozi.

Idealana stvar za svaku zensku nogu...za svakodnevno hodanje na poslu,za svakodnevno vezbanje u teretani,na aerobik,za dzogiranje itd...nece te ih osetiti da ih imate na nozi a vasi listovi na nogama ce vam biti najvise zahvalni jer nece osetiti tezinu vec lakocu u svakom pokretu!!!

Cak ne trebate nositi ni pertle jer vam idealno se oformi prema vasem stopalu tako da ne moze se lako izvuci noga...a kada hocete da ih skinete samo pritisnete okruglo metalnu kuglicu i sav vazduh iz komora ce izaci i s lakocom ih skidate,veoma jednostavno i lako za rukovanje,zahvaljujuci Pametnoj Smart tehnologiji izrade!!!

( Broj je 37.5 / 24Cm unutrasnje gaziste ).

Standardna velicina kod zenskih osoba...a to kako kazu SVEDJANI na naucnim Dokazima da su osobe sa najduzim zivotom.

Dizajn je najlepsi moguci,DeLux Dizajn i svetski trend gde najpoznatije licnosti u zenskom sportu nose...a tako i kod muskih sportista...zato je ova najpopularnija Marka Ribok toliko decenija uspesna i najprodavanija zahvaljujuci posebnoj tehnologiji dugovecne izrade .

Ko ih bude imala bice sigurno atraktivna u drustvu i gde god da se pojavi,jer su najatraktivnije sa tim Smart sistemom i posebnom Narandzastom bojom koja dominira i podseca na uvodno Leto,podseca na boje voca i povrca...zato su Dizajneri uradili veliki posao i stvorili poseban model ovih patika u Svetu.

A ove su samo dva puta obucene i to je sve...kao nove su u potpunosti i dajem ih za veoma povoljan novac,na snizenju za samo 30€ Fiksno !!!