Prikazivanja: 2981
  • 28
  • 0
30EUR
Pozovite

Original INDUKCIONI WIRELESS BEZICNI PUNJAC SA 3U1 NAPREDNOM SMART

Original INDUKCIONI WIRELESS BEZICNI PUNJAC SA 3U1 NAPREDNOM SMART FUNKCIOM!!!
Nema vise potrebe za tri uredjaja koji punite da koristite tri usb kabla dovoljno samo da stavite i polozite tri uredjaja istovremeno na ovom bezicnom Smart "Z"punjacu i sva tri uredjaja se pune bez upotrebe dosadnih usb kablova,da to je moguce i to veoma brzo punjenje... Smart telefona koji to podrzava bezicno punjenje,zatim bezicne blutut slusalice bubice koje podrzavaju wireless tehnologiju i Smartwatch...znaci komplet namenski 3 u 1 najbezbednijom tehnologijom koja je ugradjena u njemu, ima najbolje kvalitetnr mikrokomponente sto znaci da ce vam dugo godina trajati, nema kvarenja jer je kupljen u Inostranstvu EU tako da je prva A klasa kategorije.
Kada se telefon napuni onda se sam punjac odmah iskljuci da ne bi vukao bespotrebno struju,plus da ne bi unistavao bateriju na telefonu.
Osiguran je od pregrejavanja, jer optimalno puni uredjaj tako da nema problema nikakvih zato sto je veoma kvalitetno napravljen.
Cena je 3.000 dinara samo i nema ga niko kod nas u srbiji niti u radnjama ovaj odlican brend iz EU.
Zato ko prvi se javi njegov je ovaj fantasticni gadzet vrh kvalitrta i izrade...jer je ceo guminiran da bi u slucaju pada se ne bi ostetio a plus i kada stavlajte na nekom glatkom stolu ne bi skliznuo.
Odlican Dizajn.
Odlicne mikrokomponente .
Optimalne adaptivne perfomanse zahvaljujuci mikro chipu.
Odlicna bezbednost i zastita vaseg telefona, slusalice i sata.
Odlicna povoljna cena za vrhunski proizvod koji je ipak moguc da se nabavi zahvaljujuci uvoza direktno iz inostranih zemalja.