Prikazivanja: 3731
  • 29
  • 0
50EUR

Original Brendirane Odlicne bezicne blutut slusalice na Tach dodir

Original Brendirane Odlicne bezicne blutut slusalice na Tach dodir efektom komande, koje reaguju momentalno!!!

Made in GERMANY®
"TWC S20".

to su vrh slusalice koje imaju dva Rezima u kojem ih mozete postaviti sa odredjenim postupkom... (Moze biti u MUSIC mod-u ili u GAME mod-u)
Prosto neverovatni MEGA BASS efekat zvuka, koji je fantasticni, duplo jaci bas i Profesionalni tonovi vam omogucavaju da se osecate kao da ste pored nekih bubnjeva.

Dok celo kuciste za slusalice je veoma kvalitetno napravljeno, poseduje najprecizniji izvor citanja preostale energije zahvaljujuci odlicna tri posebna LCD ekrana, koje posebno svaki ekran pokazuje koja se kako slusalica puni i koliko preostalo energije u kucistu, mozete i da zaklopite poklopac i d akroz njega vidite status ekrana jer je odozgo plastika mlecno providna.
Dok nije to sve, vec to kuciste sto puni slusalice je i Eksterni Powerbank gde mozete u hitnosti napuniti vas Smart telefon ili druge uredjaje jer ima USB 2.0 izlazni dzek,tako da vam ove neverovatne slusalice pruzaju svakojako zadovoljstvo da uzivate u muzici i da vam koristi za vise stvari kada ste u nevolji jer nemate dovoljno energije u vasem telefonu ili ako vam fali energije u drugim pokretnim uredjajima, ekstra odlicno resenje!!!

Kuciste je vodootporno, pozadi gde je dzek za punjenje kucista poseduje silikonski zastitni poklopac protiv prasine i vode.

Uzgred pored svega navedenog dobijate Full pakovanje sa usb kablom i plus kao dodatak da ga ne izgubitr ili d avam ne ispadne i ne polomite dobijate drsku za kacebje oko rucnog zgloba sake ili da slusalice zakacite za gajku od farmerke ili za vas ranac i drugo.

Cena je 50€
NOVO iz direktno Nemacke kupljeno.