fb pixelOriginal brendirane nove bezicne-wireless blutut-multi: 30 EUR ▷ Slušalice | Beograd | 108659217 ᐈ lalafo.rs
  • Žalba

40 EUR

30 EUR

Original brendirane nove bezicne-wireless blutut-multi plejer

Original brendirane nove bezicne-wireless blutut-multi plejer slusalice sa ugradjenim odlicnim fm radiom !!! Poznatog svetskog brenda "remax"®.

Odlicna izrada koja dolazi iz hong konga® svi nano delovi komponente su iz hong konga,cuvenog po najnaprednijoj elektronici,jos od davnina pa i danas,toliko decenija godina traju i dalje i prave neverovatnu elektroniku,odatle dolazi ova poznata iu svetu firma ili ti multi brend...Gde proizvode poluprovodnike i ostale cipove koje se koriste u ooznatim brediranim smart telefonima i u drugim uredjajima .

Lep spoljasnji dizajn koji dominira izgledom,zatim odlicna kvalitetna izrada abs plastike koja je opste poznata da je otporna na lomljavu i na hemikalije,izdrzljiva na sve normalne udarce i normalne padove.

Zatim tehnologija mikrokonponenata je prva a klasa u slusalici bezicnoj...Sto joj omogucava dugovecnost proizvoda...I samim tim vrhusnki audio dozivljaj...Sa fenomenalnim zvukom koji je gotovo profesionalni...Sa ekstra izrazenim basovima i koji je napravljen za gaming tojest za gejmere da moze se osetiti svaki ugodjaj realnosti audio zvuka sa mega bas efektima i ostalo.

Pored svega sto su bezicne na blutut gde se povezuju lako sa telefonom imaju naravno i mikrofon gde se odlicno cuje sagovornik.

Zatim ima ugradjen i plejer...Tojest ugradjen mp3 plejer gde imate mogucnost ako necete da se zracite blutut bezicnim prenosim zvuka sa telefona,onda mozete da ubacite mikro memorijsku sd karticu sa nasnimljenom muzikom pesama ,gde automatski ucita sve kodeke kao sto su wma,mp3 itd.

Na taj nacin uzivate u vasim omiljenim pesmama a ne zraci vas uopste blutut signal.

Zatim pored svega nabrojanih funkcija imate i veoma ozbiljna funkcija a da vam nikada nije dosadno dok putujete negde ili odmarate u prirodi ili na moru,ili na bazenu ili prosto setate ili dzogirate,sve jedno fm radio prijemnik koji je instaliran sa integrisanom unutrasnjom antenom pruzice vam potpuno zadovoljstva od raznih pesama raznih pravaca muzike,do najnovijh vesti,najnovija desavanja i drugo!!!

Fm radio je odlicnog kvaliteta yona sto je najbitnija stvar,kvalitetni ton basova je izrazen zahvaljujuci odlicnim membranama koje su specijalno napravljeni,sto mozete videti na slikama u galeriji.

Na kraju sta reci osim fenomenaln multi gadzet spravica za svakoga i za svaki dan.

Moja iskrena preporuka.

Pogledajte srodne ponude

    Bluetooth blutut bezicne slusalice M10 led displej Osetlhivi touch na
    Slušalice: Bluetooth blutut bezicne slusalice M10 led displej Osetlhivi touch na

    650 RSD

    Bluetooth blutut bezicne slusalice M10 led displej Osetlhivi touch na

    Bluetooth blutut bezicne slusalice M10 led displej Osetlhivi touch na samim slušalicama Pakovanje lepo i kvalitetno, služi i kao power bank, možete puniti svoj telefon Poseduje ekran sa indikatoro...
    Apple Air Pods Pro 2gen Cena 25e / 2999din Kopija 1/1 najbolja na
    Slušalice: Apple Air Pods Pro 2gen Cena 25e / 2999din Kopija 1/1 najbolja na

    Dogovor

    Apple Air Pods Pro 2gen Cena 25e / 2999din Kopija 1/1 najbolja na

    Apple Air Pods Pro 2gen Cena 25e / 2999din Kopija 1/1 najbolja na trzistu, za sve ostale iformacije pistie u dm! Moguca saradnja ne veliko! Prodajem iste na kp! Garancija 3meseca! Moguce licno preu...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9