Prikazivanja: 1535
  • 8
  • 0

40 EUR

Original Brendiran Bezicni Blutut Zvucnik Subwoofer.Made in

Original Brendiran Bezicni Blutut Zvucnik Subwoofer.Made in GERMANY.All Ressistants!
" KOUROS "®
Otporan na sve spoljasnje najteze uslove u Prirodi gde god da se nalazite...VODOOTPORAN DO 3m dubine,zatim Otporan na UDARCE sa visina...jer je napravljen od specijalne Silikonske gume vece debljine da apsorguje svaki udarac na bilo kojoj povrsini i na taj nacin stiti od potresa i zasticuje unutrasnju elektroniku od kvara,zatim Otporan je na BLATO i na MULJ u nekoj reci ili na Planinama gde su hladne temperature.
Cela unutrasnja Elektronika je uradjena u Nemackoj,nemacki inzinjeri su veoma kvalitetne mikrokomponente ugradili da ceo zvucnik bude savrsen...Zvuk koji opija od lepote i jasnoce kristalnosti i posebnim izrazenim Basovima koji pruza sa jedne strane je Mega Bass Membrana a sa druge strane je zvucnik visokotonac na taj nacin odlicno je izbalansiran zvuk kao da je Studijski a u tako malom kucistu napravljen i sve radjeno u minijaturi.
Mrezica zastitna kod zvucnika sa leve i desne strane je uradjena od najkvalitetnijeg metala tako da je jaka i ne moze doci do savijanja sto je poznato kod nemackih strucnjaka d asve rade veoma kvalitetno tako da automataki traje veoma dugovecno svi njihovi aparati i uredjaji.

Kupljen je Nov u Inostranstvu ...u Nemackoj,nema kod nas da se kupi nigde i u tome je sustina imati nesto sto svi drugi nemaju,biti jedinstven je sustina u svemu a sa druge strane uzivati u Zivotu onako kako treba a to je sa velikim kapacitetom Profesionalnosti i posebnosti...kao sto je rec o ovom fenomenalnom zvucniku koji ima visoki kvalitet Pve A klase standarda.

Zato kupujte samo originalne zvucnike nikako kopije ili ti neke slabije varijante,jer zasluzujete samo najbolje da uzivate u najboljem mogucem tonu reprodukcije,jer samo jedan zivot ima i zato uzivajte u najboljem smislu.

Cena je samo 40€ !!!
Licno preuzimanje.

P.S. Na prodaju je i druga Tehnicka Elektronika najbolje vrste i najmodernije...kupljeno sve iz Inostranstva,najbolja klasa kvaliteta sto se moze naci u svetu,sve na jednom mestu na mojim Oglasima,pa pogledajte sve moje oglase!!!
Ovde sam postavio i slike od Vrhunskog Multifunkcionalnog Bezicnog Wireless Blutut Zvucnika koji u sebi ima i Wireless Bezicni Punjac za telefone koji podrzavaju bezicno punjenje! pored ima i RGB LED Svetlo u Svim mogucim bojama koje pruzaju da ambijent bude na visokom nivou...kupljen u Nemackoj,novo.