Prikazivanja: 5864
  • 45
  • 2

2 999 RSD

2 199RSD
Pozovite

Bоја - Siva

OGRTAČ SA KAPULJAČOM - UDOBAN - MEK - PRIJATAN ZA NOŠENJE -KUĆNA TOPLA JAKNA - OGRTAČ ZA VAŠ BORAVAK U PRIRODI - H I T Хугле Хоодие, Ултра плишасти огртач са капуљачом, премиум и, како је виђен на ТВ-у
P O N O V O U P O N U D I - ( dostupno - na stanju )
UNIVERZALNA - JEDNA VELIČINA,
SADA U U 6 BOJA
Boje : Siva, Ljubičasta, Crvena, Plava, Roze ( svetlija ili tamnija )
Хуггле Хоодие ™ - Huggle Hoodie, Ultra Plush Hooded Blanket Robe, Premium Fleece, Blue, As Seen on TV
Узели смо најмекшу, најлуксузнију покривачку тканину на свету и обложили је врхунском топлином и удобношћу. Затим га је трансформисао у најудобнију светску мајицу са капуљачом на свету која вас чини потпуно пријатним и топлим од главе до пете.

То је реверзибилно, тако да можете одабрати који начин се вама највише допада. Уз то, постоји чак и велики, пространи џеп да вам све што требате буде при руци. Останите опуштени око куће, удобно док сте на каучу и лежите кад желите да легнете. Само га натакните и хладноћа је нестала!

Introducing Huggle Hoodie™
We took the world’s softest, most luxurious blanket fabric and lined it with the ultimate in warming, comfort. Then transformed it into the world’s most comfortable oversized hooded sweatshirt that keeps you totally snug and warm from head to toe.

It’s reversible so you can choose which way feels best for you. Plus there’s even a big, roomy pocket to keep what you need right at hand. Stay relaxed around the house, comfy while you’re on the couch, and snug when you want to lie down. Just slip it on and the chill is gone!
Specifications
Brand
Huggle
Manufacturer
Ontel Products
Manufacturer Part Number
46829
Material
Fleece
Size
One Size
Assembled Product Weight
2 oz
Gender
Unisex
Представљамо Хуггле Хоодие? Најудобнија превелика капуљача на свету која комбинује топлину пријатног покривача са удобношћу ваше омиљене капуљаче. Направљено од ултра меког флиса и обложено врхунском удобношћу шерпе која загрева! Хуггле Хоодие? је једна величина погодна за све да вам буде пријатно и топло од главе до пете! Реверзибилан је тако да можете одабрати свој омиљени изглед. Постоји чак и велики, пространи џеп да вам буде при руци оно што вам треба! Без обзира да ли се опуштате на каучу, бавите се неким пословима или напољу навијате за свој омиљени тим, Хуггле Хоодие? угрејаће вас и наздравити! Само га натакните и хладноћа је нестала! Хуггле капуљача, ултра плишана капуљача, као што се види на ТВ карактеристикама:
Направљен од ултра меког флиса и обложен грејањем, удобност шерпе
Једна величина стане довољно пространо да вас покрије од главе до пете
Изузетно велика капуљача чини вашу главу удобном и топлом
Велики, пространи џеп да вам буде при руци оно што вам треба
Реверзибилно? Изаберите који начин се најбоље осећа за вас
Пере у машини
Доступно у плава