Prikazivanja: 2296
  • 36
  • 1
2 300RSD

Kockasti, bоја - Šareno

❗NOVO NOVO❗

🧩 PUZZLE TEPIH (30x30 cm dimenzija jedne puzzle)
🧩 10kom u paketu

Cena 2300din

❗Plišana isprepletena pjenasta prostirka】; Veličina svake prostirke je 30x30cm (12x12 inča). Debljina pjene je oko 1 cm (0,4 inča). Možete ih sastaviti kako želite ili stvarne potrebe, a da ne zauzimate mnogo prostora.
❗【Zdrav materijal】: Podna prostirka koristi PPR pjenasti materijal, posebno udoban za hodanje; Udoban, mekan i lak za kožu, koji se ne bledi i osipa. Održavajte toplinu, zaštitite pod i zvučnu izolaciju smanjenje buke, pouzdano i višekratno.
❗【Jednostavna instalacija】: Pločice od pjene visoke gustine, međusobno povezane, mogu se montirati na bilo koju tvrdu podnu površinu za nekoliko minuta. Čvrsto spajanje, ne raštrkano. Jednostavan i praktičan, može se ukloniti i složiti, lako se skladišti.
❗【Lako za DIY】: Ovi tepisi su prilagođeni ličnim željama, miješaju ili režu pločice različitih boja kako bi stvorili jedinstveni uzorak za vaše područje.
❗【Funkcionalni dekorativni】: Tepih pločice pružaju zaštitu poda i čine svaki prostor u vašem domu ljepšim i sigurnijim; savršeno za dom, ostavu, spavaću sobu, teretanu, prostor za igru, igraonicu, vježbanje, jogu ili vrt i još mnogo toga. Mogu se koristiti i za ukrašavanje vaše porodične sobe i mnogih drugih prilika dodavanjem jarkih boja.