Prikazivanja: 6851
  • 67
  • 0
1 800RSD
Pozovite

3XL (EU 46), Normalan struk, Šalvare

Nove zenske pantalone za punije dame Cadoro 3XL Zimske. Turske. Vrlo dobre zenske pantalone za punije devojke i dame. Uradjene od kvalitetnog i elasticnog materijala. Lagane, prijatne, vrlo komotne za nosenje sa vrlo lepim dezenom. Pantalone imaju dzepove na bokovima, kao i ukrasni sav po sredini obe nogavice. Pantalone su vrlo kvaliterno uradjene, imaju dobar i jak lastiz na pojasu. Lepe i elegantne pantalone, mogu se nositi u svim prilikama. Pantalone su uradjene od punijeg materijala tako da su idealne za hladno zimsko vreme. Pantalone za punije dame Cadoro su nove sa etiketom.

Boja: Sivo-crna.

Velicina: 3XL.

Sastav: 95% pamuk, 5% likra.

Dimenzije:

Vel 3XL
obim struka 78-132
obim kukova 116-134
duzina 97
dubina 38/40


Radi jeftinije postarine mozete izabrati opciju uplate novca na racun, tako da cete time platiti manju postarinu i do 120 dinara. Broj racuna za uplatu novca cete zatraziti od nas. Isporuka robe se vrsi brzom postom PostExpress na adresu koju dobijemo od vas.

Placanje pouzecem ili uplatom na racun. Moguce je licno preuzimanje robe na dve adrese. Prva je Studentski grad na Novom Beogradu, druga je ulica Generala Ždanova (bivsa Pohorska) kod Poste. Rok za dostavu paketa je najcesce 1 do 2 dana.