Prikazivanja: 3131
  • 35
  • 1
Dogovor

Intel Pentium, 4 GB OZU, 15.6 "

Na HD LED ekranu dijagonale 15.6" (inča) i dinamičnih boja možete da gledate svoje omiljene emisije, fotografije sa odmora i sve što poželite. Rezolucija od 1.366 x 768 piksela obezbeđuje da svi detalji izgledaju sjajno a tekst oštar, čak i u slabo osvetljenim uslovima.
Od surfovanja internetom do uređivanja video snimaka i igranja - ostvarite sve Vaše dnevne zadatke. Postignite ono što ste naumili i još mnogo toga sa 4 jezgarnim Intel® Pentium® -N3710 procesorom. Uz radni takt od 1.6 GHz (2.56 GHz) možete računati na to da će ovaj laptop isporučiti upravo ono što Vam je potrebno. Za udobnost u radu je obezbeđena DDR3 RAM memorija kapaciteta 4GB .
Sačuvajte sve fotografije, napakujte sate omiljenih filmova, TV serija i muzike, instalirajte omiljene igre i programe bez brige o ograničenom prostoru zahvaljujući hard disku od 500GB .
Intel® HD Graphics grafički sistem će se pobrinuti za impresivne vizuelne efekte, dok uz ugrađene zvučnike i izvanredne audio performanse dobijate skoro studijski kvalitet zvuka. Povežite i Vaš omiljeni miš, pametni telefon, USB fleš disk i sve potrebne dodatke sa ukupno 3 USB priključka.

Na poklon bežični miš i torba.