Prikazivanja: 771
  • 5
  • 0

2 500 RSD

Pozovite

Mini prenosiva masina 2500 din TURBO PRITISAK I VISOKI BROJ OBRTAJA!

Mini prenosiva masina
2500 din
TURBO PRITISAK I VISOKI BROJ OBRTAJA! Turbine Wash je inovativni uređaj koji se u Evropi uveliko koristi radi uštede električne energije i vode. Smanjuje račune za vodu i struju do 30% MOĆAN DIZAJN I STRUKTURA ZA NAJEFIKASNIJE REZULTATE VISOKA ROTACIJA

Opremljen je rotacionom glavom koja pravi kruženje vode velikom snagom i brzinom.

PRANJE VEŠA

Sipajte toplu ili vruću vodu u posudu, prašak za veš i uključite Turbine Wash. Nakon 10 do 15 minuta isperite veš u čistoj vodi i smatrajte ga opranim.

PRANJE SUDOVA

Potopite sudove u sudoperu, sipajte toplu vodu, deterdžent i pustite ga da radi. Nakon nekoliko minuta samo isperite sudove čistom vodom.

PRANJE VOĆA I POVRĆA

Najefikasnije pranje voća i povrća ikada. Sipajte čistu hladnu vodu u posudu i Turbine Wash će ga oprati daleko bolje nego što vi ručno možete.



UŠTEDA STRUJE, VODE I VREMENA?

U periodu kada su komunalije poskupele, ovaj proizvod je odlično rešenje za uštedu kućnog budžeta!

Pranje sudova nekada zna da oduzme mnogo vremena, a ostaci hrane često izazivaju osećaj gađenja. Potopite Turbine Wash u sudoperu, poređajte sudove okolo, sipajte vodu i deterdžent i pranje može da počne. Posle isperite samo čistom vodom i ceo proces je gotov.

Zašto kupovati skupe mašine za pranje sudova koje troše mnogo struje i vode?



PROIZVOD VISOKIH PERFORMANSIGlavne karakteristike Turbine Wash uređaja

MALI POTROŠAČ

Turbine Wash je dizajniran i patentiran u cilju uštede električne energije. Neverovatno, ali potrebno mu je samo USB napajanje. Dakle, potrošiće isto struje za 10 minuta rada kao telefon koji je na punjenju 10 minuta.

SNAŽAN MOTOR

Snažan motor koji poseduje Turbine Wash je implementiran u malo kućište, tako da ne zauzima mnogo prostora i može da se ubaci u bilo koju malo veću plastičnu posudu i čak u najmanju sudoperu.

NAPAJANJE

Uređaj radi na USB napajanje, tako da ga možete pokretati čak i sa računara, a može se povezati i na strujni adapter za bilo koji telefon.





ZAŠTO KUPITI TURBINE WASH? Evo nekoliko razloga zbog kojih se naši kupci odlučuju za ovaj uređaj:

Ušteda struje
Ušteda vode
Ušteda vremena
Čuvanje kože ruku
Praktična upotreba