Prikazivanja: 0
  • 55
  • 1
1 900RSD

Mini Klima Arctic Air Ultra prenosivi rashlađivač Mini Klims Artic Air

Mini Klima Arctic Air Ultra prenosivi rashlađivač
Mini Klims Artic Air Ultra noviji model sa dva patrona za zamrzivac
Osvežite i pročistite vazduh u vašem domu zahvaljujući prenosivoj mini klimi . Lagana i samostalna, ova prenosna mini klima sadrži dvostruko veću snagu hlađenja zahvaljujući poboljšanom filteru za isparavanje vode.

Prenosna mini klima prikladna je za svaku sobu u vašem domu, od spavaće sobe, dnevnog boravka pa do kancelarije. Jednostavna je za upotrebu - Naspete vodu, pritisnite dugme i uživajte u osvežavajućem povetarcu. Ovaj uređaj sa samo 1 punjenjem rezervoara za vodu može raditi do 10 sati.

Ovaj klima uređaj sadrži filter koji vlaži i pročišćuje vazduh, čineći ga boljim za vas i vašu porodicu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, mini klimi je potrebna voda, filter i struja kako biste postigli čist i hladan vazduh u vašem domu.

Zahvaljujući hidro-rashladnom sistemu, mini klima kombinuje rad ventilacijskog sistema i sistema za isparavanje vode. Osim što hladi vazduh ova klima u isto vreme vlaži i pročišćava vazduh od alergena i neugodnih mirisa.

Arcitc Air ultra mini klima dolazi s poboljšanim sundjerastim filterom koji se lako se vadi. Jednostavno izvucite prednju rešetku, uklonite filter, isperite ga i ponovo vratite nazad.

Ova mini klima ima 3 brzine hlađenja i tih način rada. U kombinaciji s podesivom prednjom rešetkom imate potpunu kontrolu nad protokom vazduha u svakom trenutku.

Rashladite vaš prostor i osvetlite sobu uz nežno i opuštajuće svetlo koje naizmenicno menja boje.
Svetlo se moze iskljuciti.
Moguće lično preuzimanje na Novom Beogradu!
dostava brzom postom