Prikazivanja: 21905
  • 526
  • 0

1 800 EUR

1 500EUR
Pozovite

Microtox 500 luminometar, analajzer za odrđivanje toksičnosti u vodi

Microtox 500 luminometar,
analajzer za odrđivanje toksičnosti u vodi, hrani, lekovima, otpadnoj vodi ili proizvodima industrije. .. Koristeći automat koji je temperaturno kontrolisan i autokalibrisan, koristi bioluminoscentni reagens sa sadržajem živih mikroorganizama.
Aparat, laptop sa punjačem se nalaze u bezbednom koferu za nošenje.
Toksičnost koja je prisutna u uzorku inhibiše flueroscenciju mikroorganizama i na taj način se određuje koncentracija "otrova" u ispitivanom uzorku. Cena novog aparata je 18.000 US dolara.
Tестни систем за токсичност се састоји од миkробис модел анализерa, система за сакупљање података и редукције, миkротоx софтвера, луминесцентног миkротоx реагента и свих потрошних материјала за тренутно испитивање. Mицротоx модел 500 анализер је фотометар под контролом температуре који доноси тестне организме и узорке у стандардне температуре и мери свјетлосни отпут микроорганизама под строго контролисаним условима тестирања. само-калибрирајући инструмент ради са само два тастера. систем за смањивање података комуницира директно са анализатором, прикупљајући и анализирају податке и генеришу детаљне извјештаје о резултатима теста. систем је дизајниран око јединственог миkротоx реагента. то је пажљиво одабран и одржаван сој луминисцентних микроорганизама, одабран за осетљивост на широк спектар токсичних супстанци и корелацију његових резултата тестирања са резултатима других заједничких биолошких тестова, као што су fich и daphnia. живи микроорганизми у реагенсу емитују светлост као производ њихових метаболичких процеса. смањење светлости пропорционално је токсичности узорка. миkротоx систем анализира комунални и индустријски отпад и нуспродукте за заштиту животне средине. тестирају воду за пиће, производе за личну негу, фармакутинале и медицинске уређаје како би осигурали сигурност производа. брзина, удобност и економичност микротокс-а омогућавају систему моћну контролу процеса и алат за тестирање, унапред усаглашености ради минимизирања скупих судских процеса или казни.

"The Microtox® Model 500 (M500) analyser is a laboratory-based, temperature-controlled, self-calibrating photometer that measures acute toxicity. This biosensor-based measurement system uses bioluminescent bacteria for the detection of toxicity in water and is used as a screening system to detect the relative toxicity of a sample."