Prikazivanja: 4562
  • 39
  • 2
14 500RSD
Pozovite

Metal detektor - tragač GC1028 6.6KHz podzemni 14500din detektor

Metal detektor - tragač GC1028 6.6KHz podzemni
14500din

detektor metala GC-1028 za odrasle Visoka tačnost vodootporan 2 načina rada za kopač zlata na otvorenom sa osjetljivom zavojnicom za pretraživanje LCD zaslon za početnike Profesionalci žuti
Ovaj detektor metala nudi vam izvanredan obilazak pronalaženja naslaga plemenitih metala sa interfejsom jednostavnim za upotrebu, koji je idealan i za profesionalce i za amatere. Može otkriti 7 glavnih kategorija materijala: (1) željezni ekser; (2) aluminijum, srebro od 5¢ , jezičak za povlačenje; (3) zlatni prsten; (4) 1¢ ; (5) 10¢ ; (6) 25¢ ; (7) 50¢ . Besplatna vodootporna zavojnica za pretragu od savršeno je potopljena za detekciju plitke vode. Sa ovim multifunkcionalnim detektorom metala, dozvoljeno vam je da detektujete prljavštinu uključujući zlato i srebro ili da iskopate neke šrafove i eksere kako biste svoje dvorište učinili prijatnijim.
Višestruki načini detekcije i vodootporna zavojnica za pretraživanje
Osim što može da detektuje do 7 vrsta metala, GC-1028 detektor metala je takođe čvrsto konstruisan sa vodootpornom zavojnicom za pretragu prečnika 8,7 inča za ekstremne uslove na tlu i detekciju plitke vode. I ugao zavojnice i dužina stabljike su podesivi, lako možete postaviti zavojnicu da bude paralelna sa tlom obale.
Paket uključuje
1x I GC-1028 detektor metala
1x uputstvo za upotrebu
Beskrajna lovačka zabava
Zahvaljujući podesivoj dužini, ovaj detektor metala mogu koristiti djeca i odrasli. Uz vodootpornu zavojnicu za pretraživanje, može vam pomoći da odete u lov na relikvije u vrt, park ili plažu. Omogućava vam da uživate u beskrajnim satima lovačke zabave sa prijateljima i porodicom!
Specifikacija proizvoda
Veličina: 40" (47" Max) x x (D x Š x V)
Težina: 6,6 lbs
Osjetljivost: duboka 7" (Testni novčić: US¢25)
Baterija: 1 x 9V baterija (nije uključena)
Pinpoint Searching Mode
Možete suziti ciljno područje koristeći P/P način rada. Detektor će postati vrlo osjetljiv na blizinu metala i oglasit će zvučno upozorenje ako se krećete prema meti. Ćuti ako se udaljite od mete. Tako možete lako locirati tačno mjesto na kojem se blago nalazi prije nego počnete kopati.
Sveobuhvatan LCD ekran
SAV METAL: Otkrivanje svih vrsta metala s podesivim nivoom osjetljivosti i korištenjem automatskog balansa tla.
DISC: Diskriminira različite vrste meta i ignoriše neželjene metalne mete. Imajte na umu da ne možete podesiti nivo osjetljivosti u DISC modu.
SENS: Nivo osjetljivosti.
Indikator slabe baterije: Trebali biste zamijeniti baterije kada se na ekranu prikaže indikator slabe baterije.
Indikatori cilja: Metalne mete su podijeljene u 7 kategorija (GVOZDENI EKVIR, AL/5¢ /PULL TAB, Zlatni prsten, 1¢ , 10¢ , 25¢ , 50¢ ).
Ko zeli da poruci ime prezime ulica i broj broj telefona za kontakt post broj i mesto posaljite u inbox fs