Prikazivanja: 5186
  • 16
  • 0

1 999 RSD

Pozovite

Veličina - Za decu

Magično svetleće ćebe za DECU -Apsolutno fantastičan poklon - pakovano u poklon kutiju .
BOJE : SIVO I ROZE
Apsolutno fantastičan poklon! I
Super svetao i dugovečni sjaj - Jednostavno stavite ćebe pod jako svetlo ili sunčevu svetlost na 10 minuta i ugasite svetlo ili ga odnesite u mračnu sobu. . . da vidite magični sjaj

Dimenzije : 152,4 cm x 127,0 cm


• PREMIUM KVALITET I SUPER MEKO - ĆEBE- pokrivač je napravljen od 100% plišanog poliestera 300 GSM (gram po kvadratnom metru) za udobnu i svakodnevnu dugotrajnu upotrebu. Ovo mekano i elastično, mekano, udobno i baršunasto ćebe je prozračno i održava toplotu recite zbogom vlažnoj i hladnoj klimi!
• OSEĆAJ I DUGOVEĆENOST - Jednostavno stavite ćebe pod jaku svetlost ili sunčevu svetlost na 10 minuta i ugasite svetlo ili ga odnesite u mračnu sobu. . . da vidite magični sjaj prelepog noćnog neba sa blistavim mesecom i zvezdama. . . Donesi vam laku noć i uspomene iz detinjstva. . .
• LAGANO ODRŽAVANJE - Napravljeno od tkanine za laku negu koja je otporna na skupljanje, bledenje . Može se prati u mašini i sušiti na niskoj temperaturi. Nakon pranja ostaje ista kao nova.
• MULTI-FUNKCIONALNA SVA GODIŠNJA DOBA I PRILIKE - Specijalno, rasplinuto i svetleće u mraku ćebe bi bilo odlično iznenađenje za vašu decu, devojku, ženu, ćerku i sina za svaku priliku. Ultra mekano ćebe 50" * 60" idealno je za ležanje na sofi, krevetu, kauču ili putovanja automobilom. Zagrevaće vas tokom jeseni i zime i rashladiti za prolećne i letnje noći ili klimatizovane sobe. Lagan, ali topao. . .