Prikazivanja: 7855
  • 64
  • 1

1 200 RSD

1 000RSD
Pozovite

MAGIČNO OGLEDALO 2in1/ LED OGLEDALO 2u1 ogledalo, praktično i

MAGIČNO OGLEDALO 2in1/ LED OGLEDALO
2u1 ogledalo, praktično i zanimljivo.

Vertikalno okrenut proizvod-dobijate ogledalo.
Horizontalno okrenut-dobijate sliku.

* * * Magic Photo Mirror je elegantno, zgodno, prenosivo ogledalo koje je ujedno i sjajni ekran za fotografije sa ogledalom. Samo ubacite vašu omiljenu fotografiju u tanak, pametan okvir, a zatim, pritiskom na dugme, ona upali niskoenergetska LED unutrašnja svetla kako biste vašu fotografiju prikazali u bilo kojem svetlu.

- Napajanje baterijama, ali i standardnim USB kablom, baš kao i vaš telefon, ovo je odličan način da sa sobom ponesete fotografiju dece, roditelja, voljenih osoba ili čak porodičnog kućnog ljubimca gde god da krenete i da Vam oni izgledaju sjajno i stilski pored Vašeg kreveta u hotelu ili na noćnom stočičuc. Pa zašto onda uzeti ogledalo i fotografiju sa sobom kada možete imati oboje u jednom priručnom, čarobnom ogledalu?
- Čarobno ogledalo veličine 17cmX22cm je savršene veličine za torbu ili ogledalo veličine torbe za šminku i opštu upotrebu dok putujete ili ostajete dalje sa prijateljima. Takođe je idealna veličina za lični okvir za fotografije da u svakom trenutku bude sa vama fotografija voljene osobe.
- Pritiskom na diskretno dugme na zadnjoj strani, vaše ogledalo odjednom postaje prelep, moderan ogledalo za fotografije. LED svetla unutar i iza lica osvetljavaju fotografiju po Vašem izboru tako da je možete videti iz cele sobe u bilo kojoj svetlosti, danju ili noću.
- Prenosivost Magic Photo Mirror znači da ga možete poneti bilo gde, a baterija vam pruža vrhunsku fleksibilnost, tako da nikada nećete morati da tražite utičnicu. Ali, ako u blizini imate utičnicu, zašto trošiti bateriju? Magic Photo Frame takođe se može napajati standardnim mini USB konektorom, kao što je to slučaj sa vašim mobilnim telefonom, tako da možete da ga priključite i sačuvate baterije kada su vam potrebne.
- Topla LED svetla u Magic Photo Mirror-u omogućavaju ne samo da vidite fotografiju svojih najmilijih, već deluju i kao lepo, nežno noćno svetlo za noćenja ili u dečijoj sobi ako su daleko od kuće i žele udobnost blagog svetla za spavanje, kao i podsećanja na porodicu kraj kreveta.
- Magično goledalo za veličine slike 13x18cm biće savršeno osvetljeni sa 10 LED dioda, po 5 sa svake strane.

* * U paketu dobijate:
- magično ogledalo,
- micro usb kabal za napajanje
- deo za oslonac rama u horizontalnom položaju
( oslonac za ram u vertikalnom položaju je integrisan u sam ram )