Prikazivanja: 3740
  • 26
  • 2
1 100RSD
Pozovite

KINEZI ELASTIČNA Traka Kinesio Trake Za Trening 5 m x 5 cm CENA 1100

KINEZI ELASTIČNA Traka Kinesio Trake Za Trening 5 m x 5 cm

CENA 1100

Lepljiva i elastična traka koja svojim karakteristikama u debljini i težini oponaša svojstvo ljudske kože. Ima jednosmernu elastičnost od 50% – 60% i vrši biomehaničko delovanje na ljudski organizam. Lepak koji se koristi na ovoj traci je hipoalergenski – medicinski akrilni lepak. Kineziološka traka ne sadrži medicinske ili hemijske sastojke, prozračna je, vodootporna i nakon primene stabilna je nekoliko dana. Nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke lepka na koži. Sistem kineziološke trake pruža podršku pojedincu dok podržava čitav spektar pokreta, omogućavajući mu da učestvuje u fizičkoj aktivnosti, jer sprečava prekomerno istezanje mišića, olakšavajući protok limfe.
Način upotrebe:
Seče se i postavlja sa različitim stepenom zategnutosti u zavisnosti od vrste terapeutskog efekta koji lekar ili fizioterapeut žele da postignu.

Preporuka:
Pomaže u lečenju povrede mišića, poremećaja krvne i limfne cirkulacije, umiruje bol i ispravlja poravnanje zglobova. Kineziološka traka omogućava terapeutske pogodnosti tokom celog dana.

Veličina:
5cm x 5m


BILO KOJE PITANJE SMO DOSTUPNI.JOS PUNO ARTIKALA NA UPIT
( Sve sto Vam treba slobodno Pitajte u poruci na KP ili Viber)


LUX SHOP
Svi naši artikli su fabrički zapakovani
imaju garanciju 6 meseci.
Pogledajte našu FB i KP stranicu
https://www.facebook.com/boxshopfb
https://luxshop.kpizlog.rs
https://youtu.be/iNWHFyuJxhM
+38162/