Prikazivanja: 216
  • 1
  • 0
2 600RSD
Pozovite

Inhalator za decu Ефикасна атомизација и чак префињеност: Хигелинк

Inhalator za decu

Ефикасна атомизација и чак префињеност: Хигелинк напредни инхалатор користи технологију пиезоелектричне мреже за небулизацију за формирање изузетно финих честица од 2 ~ 5 μ м које могу директно да стигну до респираторног тракта и плућа. Брзина замагљивања је око 0,25 мл/мин, честице спреја су фине и уједначене, није лако угушити, лако се апсорбују. Погодно за прехладу, астму и друге респираторне болести, уживајте у слободном дисању током целе године.

Изузетно дуг век трајања батерије и лаган преносиви: уграђена батерија од 800 мАх са високим капацитетом, инхалатор за одрасле може постићи 120 минута бежичног ултра-дугог века трајања батерије. Без висећих ужади, мали је и изврстан, деца их лако држе за руку. Тежак је око 140 г и стаје у сваку ташну на путу. Структура је високо интегрисана, лако се раставља помоћу дугмета, лакше се чисти. Дезинфекција је погодна за употребу на путовањима.

30 дБ тих и рад са једним дугметом: удисање инхалационог уређаја за децу је згодно и једноставно, кључ за почетак атомизације, бука је мања од 30 дБ, као да шапат мајке не буди децу која спавају . Иако можете лако да изведете тиху атомизацију код куће, такође можете уживати у угодном времену забаве. Не брините о раздражљивости/отпорности која може бити погоршана гласним звуковима.

Вишеструка сигурносна заштитна технологија: Инхалатор са интелигентном сигурносном функцијом заштите, недостатак воде ради одмах, дужи век трајања. Контакти користе побољшани процес позлаћења који не рђа дуго времена чак и у окружењима са високим садржајем соли и високом влажношћу, а електрична веза је стабилнија. Јединствен дизајн доњег жлеба нагнутог за 15° , преостали раствор лека је мањи од 0,1 мл и стопа употребе је већа.

Нова ажурирана додатна опрема и широка употреба: За разлику од старог модела, маска за небулизатор је направљена од квалитетнијег ТПУ материјала, који је сигуран и удобан и савршено пристаје на лице. Такође укључује разне додатке као што су дечије маске, маске за одрасле, млазнице за зубе итд. , погодне за више узраста. Имајте на уму да дестилована вода, етерична уља и вискозне течности нису погодни за употребу са инхалатором.