Prikazivanja: 1299
  • 23
  • 4
2 000RSD

Igracke na Srpskom Luna jednorog,Azbuka,Zmajko,Zabica zurkica. Igracke

Igracke na Srpskom Luna jednorog,Azbuka,Zmajko,Zabica zurkica.
Igracke se prodaju pojedinacno po cenama upisanim na kraju opisa svakog oglasa.

1. Upoznaje Luku slatku bebu koju uči da puzi i da se igra! Luka uči u 3 faze ! Što se više igraš sa njim više uči! Kada ga mazis po stomaku Luka se smeje i pomera noge.
Cena 3500 din.


2. VTECH Interaktivna igračka Meda koji puzi. Cena 3500 din.

3. Luna Jednorog je prelepa igračka sa kojom ćeš se družiti, igrati i pričati prelepe bajke
Materijal: plastika, pliš, karton
Dimenzije: 36 x 36 x 28 cm
Set sadrzi: interaktivnog jednoroga Lunu Dimenzije 36 x 36 x 28 cm jednim rogom plave boje koji nije svetleci, radi na baterije 1,5 v
Luna priča najlepše bajke na svetu!
Luna ima snežnobelo krzno, grivu duginih boja, krupne neodoljive okice koje otvara i zatvara dok prica a na glavi plavi rog.
Cena 2800 din.


4. Interaktivni Zmajko Clementoni na Srpskom reslatki plišani zmaj neodoljiv je za grljenje i maženje i ima 5 interaktivnih nacina igre. Zmajko će naučiti dete puno novih reči uz zabavne pesmice i melodije.
Cena 1800 din.

5. UCIMO AZBUKU DexyCo NOVO .
Cena 2300 din.

6. Zabica zurkica drustvena igracka na Srpskom. Uradi sve što žabica kaže, skoči brzo na lokvanj i osvoji najviše pečata!
Žabica ti je pripremila 50 različitih aktivnosti: trči, skoči, imitiraj životinje. . . Kada začuješ signal brzo se vrati na lokvanj da ti ga ne zauzme drugi igrač. Oprez – na nekim lokvanjima Žabica je spremila specijalne zadatke – možeš da osvojiš dodatni pečat!
Probaj da u svakoj od 6 rundi osvojiš pečat i pobedi!
Cena 1500 din.

7. Meda koji prica bajke na Srpskom. Interaktivni meda koji prica bajke na Srpskom jeziku. Neka vase dete zaspi uz ovog predivnog medu koji prica tri razlicite bajke na Srpskom.
Cena 1300 din.

8.
KUCA PAMETNICA JE MOJ NAJBOLJI PRIJATELJ
Uz Kucu Pametnicu vasim malisanima nikada nece biti dosadno! Kuca Vam pomaze da steknete osnovna znanja, pevate predivne pesme i isprica Vam najlepse bajke. Vase dete ce imati zabavu tokom celog dana, a pred spavanje ce mu predivne uspavanke ulepsati snove.
Cena 1200 din.