Prikazivanja: 3830
  • 30
  • 2

4 999 RSD

2 499RSD

Čizme, 38

Shark zenske gumene cizme br. 38

Predstavljamo vam najnoviju modernu i funkcionalnu obuću za decu i žene – čizme za kišu ajkula! Ove gumene, neklizajuće i vodootporne čizme su savršen spoj stila i praktičnosti, osiguravajući da vaši mališani i žene u vašem životu ostanu udobne i zaštićene u svakom vremenu.

Dizajnirane sa razigranim i privlačnim motivom ajkule, ove čizme za kišu dodaju dašak zabave kišnim danima. Žive boje i hiroviti uzorci ajkula čine ove čizme hitom među decom, pretvarajući sumorno vreme u uzbudljivu avanturu, kombinujući stil i funkcionalnost besprekorno.

Izrađene od visokokvalitetne gume, ove čizme pružaju odličnu vodootpornost kako bi noge bile suve tokom kiše ili aktivnosti na otvorenom. Vodootporni dizajn osigurava da lokve i vlažni uslovi neće imati šanse, što ove čizme čini pouzdanim izborom za nepredvidivo vreme.

Neklizajući đoni ovih čizama za kišu nude poboljšanu vuču na klizavim površinama, obezbeđujući stabilnost i sprečavajući proklizavanje i padove. Bilo da je u pitanju šetnja do škole, igranje u dvorištu ili trčanje po kiši, ove čizme nude podršku potrebnu za svaki korak.

Udobnost je glavni prioritet sa podstavljenim ulošcima i postavom koja odvodi vlagu, obezbeđujući da i deca i žene mogu da nose ove čizme ceo dan bez nelagodnosti. Čizme se lako obuju i skidaju, što ih čini praktičnim izborom za užurbana jutra ili spontane avanture na otvorenom.

Bilo da je kiša ili pljusak, ove čizme za kišu ajkula su obavezni dodatak svakoj garderobi. Pustite svoju decu da prigrle kišne dane sa uzbuđenjem, znajući da imaju elegantnu i funkcionalnu obuću koja može da se nosi sa svime što im vreme baci. A za žene koje cene i jedinstvenost i praktičnost, ove čizme su idealan izbor da ostanu suve. Oduševite se savršenom mešavinom izdržljivosti, stila i zabave – čizme za kišu Shark spremne su da podnesu oluju!

Zenske gumene polucizmice za kisu koje su 100% vodootporne. Takodje su neklizajuce zahvaljujuci dobro osmisljenom djonu sa jakim prianjanjem. Veoma lagane i udobne cipele koje se lako odrzavaju.

Boja: siva, zuta
Model: ajkula
Materijal: guma

Broj: 38
Duzina gazista: 24 cm
Visina cizme: 15.5 cm


Slanje brzom postom ili licno preuzimanje na Vracaru