Prikazivanja: 867
  • 1
  • 0
2 500RSD
Pozovite

Lampa za terarijume-reptile 【Гмизавцима је потребна топлотна

Lampa za terarijume-reptile

【Гмизавцима је потребна топлотна лампа】Лампа за топлоту корњача ефикасно обезбеђује ува увб светлост, која би производила есенцијални витамин Д3 за кости рептила, одржавала редован метаболизам рептила, промовише здрав развој гмизаваца. То је леп прибор за резервоар за корњаче.

【Сијалице】Светло за гмизавце долази са сијалицама топлотне лампе од 1*25В и 1*50В које симулирају природну сунчеву светлост да би обезбедиле дневно ува увб светло за гмизавце, дизајн процеса оплате обезбеђује антиоксидацију и отпорност на експлозију. Абажур користи керамички материјал, који има одличне перформансе отпорне на топлоту. Утичница Е27 је компатибилна са ув сијалицама, керамичким грејачем, УВ лампом, инфрацрвеним емитером итд.

【Подесива лампа за рептиле】 Прекидач на дугмету УВ лампе за рептиле може подесити осветљеност и температуру у складу са апликацијом. Подешавањем светлости би задовољио потребе свих врста гмизаваца. Светлост би створила угодну животну средину за гмизавце.

【Погодно за различите ситуације】Светло за гмизавце за купање опремљено ротирајућом цеви од нерђајућег челика која се може ротирати за 360 степени. Поред тога, постоји издржљива стезаљка са затезањем од 2 инча, може се подесити тако да је погодна за резервоар за геконе, кавез за змије, резервоар за корњаче, акваријуме и друге тераријуме за гмизавце, можете га лако инсталирати у било ком положају који желите