Prikazivanja: 659
  • 1
  • 0
2 499RSD
Pozovite

Firefly dron. 

Superiorne mogucnosti upravljanja. Dron se kontroliše

Firefly dron. 

Superiorne mogucnosti upravljanja. Dron se kontroliše pokretom ruke! 

Daljinsko navodjenje ovog drona se odvija uz pomoc gravitacionog senzora od 2.4 Ghz osetljivosti. Upravljacka stanica se, poput narukvice, fiksira za saku ruke i kaziprst, i samim pokretima ruke i kaziprsta se vrsi upravljanje letelicom. 

Dron je opremljen IC sistemom za prepoznavanje i izbegavanje prepreka, kao i sistemom koji stabilizuje let, bez obzira na nacin na koji dron bacite u vazduh. 

Sama postavka upravljackog sistema je veoma pogodna za razvoj koordinacije pokreta, telesnih reakcija i telesne koncentracije kod dece, pa se ovaj dron moze smatrati i trenaznim sredstvom za razvoj lokomotornih funkcija. 

Dron je idealan poklon za decu tinejdzerskog uzrasta. 

Dron se aktivira pritiskom dugmeta na dronu, ili aktivacijom dugmeta na kaziprstu, kao i jednostavnim bacanjem u vazduh - dron će automatski uspostaviti kontrolu i stabilizovati svoj let.  

Dron je izradjen od lakog i postojanog ABS materijala, jednostavno se transportuje i cuva. Baterija drona se puni preko USB prikljucka, obezbedjuje energiju za oko osam minuta leta, do oko 80 metara udaljenosti. 

Upravljacka stanica se napaja iz tri AAA baterije (nisu u kompletu)

Način upotrebe: Postavite dron na zemlju, drzite taster za ukljucivanje jedan sekund. 

Pritisnite dugme na kaziprstu, i dron ce se prilgoditi visini ruke. 

Ponovo pritisnite dugme na kaziprstu, i dron ce pratiti pokrete vase ruke, ici napred, nazad, levo, desno, gore, dole. . .