Prikazivanja: 13663
  • 140
  • 2
1 200EUR

(Fantasticna ELEKTRICNA BICIKLA MADE IN ENGLAND-TOTENGHEM-EU) " HAND

(Fantasticna ELEKTRICNA BICIKLA MADE IN ENGLAND-TOTENGHEM-EU)
" HAND MADE IN ENGLAND BRAND-ROLEIGH-SINCE FABRIC TO WORLD 1836.g"
(HAND MADE AND SPEECIAL EDITION TO WORLD IS 100 SERIES)

Unikatna Elektricna bicikla u Svetu i rucninje rad u fabrici u Notengemu i radjena je u specijalnoj seriji od svega 100 komada u svetu,a jedna od njih je upravo ova moja,znaci jos ima 99 samo bicikala sirom Planete,prava stvar mora da se prizna !!!
Inace da kazem nesto vise o ovom najjacem Svetakomnpoznatom Brendu ili ti velikoj engleskoj Kompaniji koja je nekada pravila Automobilska Kola,bezinske motore i nekada u ranoj istoriji pravili su prvi u Svetu klasicne bicikle koje su bile poznate i zato ih ceo svet ceni i postuje,zato sto je cist rad i veliki trud ulozen u samoj konstrukciji ove Elektricne bicikle koja je bez premca sto se tice Dizajna napravljena je da ima dva dizajna u jednom,tojest dizajn iz yRetro proslosti i sadasnji Dizajn Buducnosti i tako se stvorio poseban izgled gde je pomesan dizajn i stvoren jedinstveni izgled sa najmodernijom Elektrikom u njoj gde mozemo da zahvalimo Japanskim Inzinjerima koji su radili na elektronici,naravno i njihov ugraviran utisnut stambilj "JAPAN" u samom podnozju zadnjeg dela rama sto govori o (PRVOJ A KLASI STANDARDA,NAJBOLJEG U SVETU) .
Ova firma je osnovana daleke 1836 godine s sedistem u Notengemu,prvi su ooceli da prave sve rucno bicikle u svetu,zatim su proizvodili automobile,motore i ostalo,prepoznatljiv u svetu brend ROLEIGH.

Inace rucno je ceo ram radjen sto je automatski skuplja verzija modela a to i govori i cena,novi se krecu oko 2600 funti i vise,zavisno koji su vrste modela i klase.
Polovna se krece oko 1400€ u inostranstvu a ovu sam kupio i uvezao iz Svajcarske,tako da je u vrhunskom odlicnom stanju i sve na njoj je originalno fabricki.
Ja je prodajem za 1140€ !!!
Dakle povoljna jedinstvena cena sobzirom da je najveci rang kvaliteta i samo ih ima jos 99 komada u svetu.
Dobijate uz nju originalan Punjac sa 4 Pinova iglice,sto govori o ozbiljnosti punjaca i takav punjac kosta oko 120€ da se nabavi ali nema kod nas d ase nadje jedino u inostranstvu,zatim dobijate i Kljuc za paljenje Elektro pogona.
Baterija je odlicna i drzi dobro,s jednim punjenjem moze da predje oko 50km puta sto je odlucna stavka.
Na kraju zelim svako dobro.