Prikazivanja: 4018
  • 33
  • 1
2 990RSD
Pozovite

Digitalna slavina i protočni bojler 2 u 1 Cena 2990 dinara+Ptt

Digitalna slavina i protočni bojler 2 u 1
Cena 2990 dinara+Ptt
Digitalna slavina i protočni bojler u jednom aparatu, je idealna za brzo zagrevanje vode do čak 60 stepeni. Veliki i lako čitljiv ekran omogućava da uvek znate kolika je temperatura vode koja protiče. Odlikuje je jednostavna i sigurna upotreba, a moderan dizajn i belo-siva kombinacija boja se idealno uklapaju u enterijer svake kuhinje.
Digitalna PRO česma za zagrevanje vode treba samo nekoliko sekundi da se zagreje. Nakon toga, imate toplu vodu koju možete koristiti konstantno. Digitalna PRO česma za zagrevanje vode može zagrejati vodu do 60°C jednostavnim pritiskom na ručku. Crveno svetlo označava kada je grejač spreman za korišćenje tople vode. Ukoliko vam treba hladna voda, jednostavno pomerite ručku nazad.
Veliki, lako čitljiv digitalni displej je najnovija inovacija Digitalne PRO česme za zagrevanje vode. Omogućava vam da pratite temperaturu vode, tako da ćete uvek znati koliko je topla voda koju koristite i da li je temperatura optimalna. Ukoliko zagrevate vodu koristeći bojler, voda mora da stoji duži vremenski period u bojleru. Sa instant grejačem za vodu, vaša voda je uvek sveža i okrepljujuća, idealna za pripremu čaja, kafe ili supe.
Postavite grejač u vašu kuhinju kako biste brže dobili toplu i prokuvalu vodu za supe, čaj, ili kafu. Postavite grejač u vaš podrum ili garažu kako biste oprali vaše ruke koristeći toplu vodu. Postavite grejač u vašu letnju kuhinju i uživajte u toploj vodi na dohvat ruke. Digitalna PRO česma za zagrevanje vode štedi vreme, energiju i vodu bez potrebe za centralnim grejanjem. Sve što vam treba je klasični priključak na vodovod i utičnica.
Prikopcavanje je iz Sudopere ili Lavaboa
Dimenzija pakovanja 31x12x22cm.
Jacina 3000 w.
Dužina Kabla 110cm.
Garancija na Aparat 24 meseca.
Slika je Uživo od artikla koji je u ponudi
➡ Artikal porucujete tako što ostavite u Poruci
➡ Vaše podatke,adresu,poštanski broj i kontakt telefon.