Prikazivanja: 0
  • 1
  • 0
3 700RSD

Decija maska za ronjenje Full Face sa dve disaljke Pink Revolucionarna

Decija maska za ronjenje Full Face sa dve disaljke Pink
Revolucionarna maska za ronjenje za decu
Namena: Za površinsko ronjenje

Bezbedan patentirani sistem za razdvajanje disanja.

Koristi najnapredniji patentirani jednosmerni (spoljni) sistem za razdvajanje disanja.

Dve usisne cevi obezbeđuju cirkulaciju svežeg vazduha kroz usta i nos zajedno, a dva jednosmerna izduvna ventila nesmetano izdišu CO2.

Odvojena komora za disanje efikasno sprečava nakupljanje CO2, što obezbeđuje da svež vazduh uvek cirkuliše kroz masku za ronjenje.

Najnapredniji patentirani dizajn protiv magle.

Sočivo naše maske za ronjenje je pričvršćeno inovativnim polimernim filmom visoke transparentnosti, koji može brzo da ispari izdahnuti gas i spreči stvaranje magle.

Štaviše, napredna cirkulacija vazduha maske takođe može sprečiti stvaranje magle.

Performanse protiv magle su testirane na desetine hiljada.

Panoramski pogled na more bez izobličenja od 180° . Naša maska za ronjenje je opremljena providnim ravnim sočivima visoke gustine, koji mogu sprečiti prelamanje svetlosti i pružiti vam spektakularan pogled na podvodno more.

Osim toga, dizajn protiv magle u potpunosti sprečava zamagljivanje.

Pored toga, uključen je i odvojivi nosač za kameru, jedva čekate da uhvatite svaki trenutak avanture i podelite svoju zabavu sa drugima uz urednu masku za ronjenje.

Odličan efekat protiv curenja. Izdržljiva mekana silikonska maska za hranu za hranu može sprečiti savršeno curenje morske vode i čvrsto pričvrstiti na lice.

Plutajuća kugla na vrhu cevi automatski blokira vazdušni ventil koji sprečava gutanje morske vode, zapušavanje i sprečavanje curenja.

Štaviše, ergonomska vodootporna struktura, vodootporno sučelje cevi od 5 stepeni, zaptivni prsten otporan na curenje i jednosmerni ventil za duboko ronjenje čine nošenje bezbednijim i lakim odvodom vode.

Rotirajuće usisne cevi I garancija na iskustvo.

Dvostruke usisne cevi maske za ronjenje mogu se rotirati za 360 stepeni i podržavaju ronjenje, leđno plivanje i različite položaje plivanja. I možete podesiti dužinu elastične trake za glavu kako biste imali udobnost i prirodno pristajanje.

Možete uživati u ronilačkom putovanju

Velicina XS

Dostupne boje Plava i Rozi

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Beogadu ! ! !
Slanjem Brzom Postom!