Prikazivanja: 4991
  • 131
  • 6
7 900RSD
Pozovite

Bоја - Siva

Чврста лежаљка је дизајнирана са 5 положаја подесивим системом закључавања, који вам омогућава да је подесите у удобан положај према вашим потребама. Можете седети, наслонити се или лежати равно.
[Чврста и издржљива]: Склопива фотеља за одмор направљена је од издржљиве памучне и ланене тканине пријатне за кожу и чврсте елипсасте цеви која може да траје дуго времена. Јастучићи за стопала против клизања осигуравају стабилност. Максимално оптерећење је 400ЛБС/200КГ.
[Погодно и удобно]: Наша лежаљка за плажу на расклапање је дизајнирана са 3-у-1 бочним џепом, лако за складиштење или приступ стварима. Креветац за камповање на расклапање има подигнути јастук који пружа удобну подршку за ваш врат и главу.
[Лако за подешавање и складиштење]: Отворена величина: Д78"кВ24"кХ/200 к 60 к 30 цм, може се лако подесити за неколико секунди. Преклопљена величина је 33"к25"к7"/ 84 к 64 к 18 цм, лако се преноси или складишти у ограниченом простору.
[Вишенаменска]: равна лежаљка може се користити као лежаљка и креветац за камповање. Идеалан је за спољашњу и унутрашњу употребу. Савршено за камповање, планинарење, риболов, плажу, терасу, базен, травњак, башту или канцеларију.
Cena 7900din