Prikazivanja: 1519
  • 29
  • 0

890 RSD

Pozovite

Cena 890 dinara Sredstvo za uklanjanje bradavica PREDNOSTI: 1

Cena 890 dinara
Sredstvo za uklanjanje bradavica

PREDNOSTI:

1. Prirodna formula: Tehnologija za uklanjanje bradavica ima odličan kvalitet sa odabranim sigurnim prirodnim sastojcima. Sredstvo za uklanjanje bradavica je efikasno, nežno, neiritirajuće, delikatno i sigurno za veličinu tipova kože.

2. Bezbolno sredstvo za uklanjanje oznaka na koži: Tehnologija za uklanjanje tegova sa kože je bezbolna i bezbedna za korišćenje iz udobnosti kod kuće. To će dovesti do toga da se oznake na koži ljušte nekoliko dana bez ikakve nelagodnosti.

3. Mali i prenosi: Tečno sredstvo za uklanjanje bradavica je kompaktno i prenosivo za upotrebu kod kuće i putovanja. Dobro da zadovolji vaše svakodnevne potrebe. Duboko prodiranje, nežno i udobno.

4. Jednostavan za upotrebu: Tečno sredstvo za uklanjanje bradavica je jednostavno za upotrebu. Bilo da ste početnik ili iskusna osoba, možete koristiti ovaj alat za uklanjanje bradavica. Bezbedan i efikasan za vraćanje glatkoće vaše kože.

5. Široka primena: Tečnost za uklanjanje bradavica se može koristiti na prstima, rukama ili stopalima, pazuhu, koži vrata, itd. Međutim, ne preporučuje se za upotrebu u osetljivim predelima oko očiju.