Prikazivanja: 5463
  • 44
  • 1
3 490RSD
Pozovite

Cena 3490 din 12V/220V 150V modifikovani sinusni pretvarač invertor

Cena 3490 din

12V/220V 150V modifikovani sinusni pretvarač invertor

Povezivanjem na ulaz upaljača vašeg vozila, on transformiše jednosmernu struju od 12V u vašem vozilu u električnu energiju od 220V, što vam omogućava da punite i koristite računar, mobilni telefon, tablet i sve druge elektronske uređaje sa električnom energijom od 220V/150V. .
Povezivanjem sa utičnicom za upaljač za cigarete u vozilu, omogućava vam da upravljate svojim električnim uređajima od 150V kao što su kancelarijska oprema, računar, LED TV, skener, štampač, mobilni telefon, MP3 plejer, iPad, kamera, video kamera, osvetljenje iz vašeg vozila,
Brzo punjenje i široka upotreba:
Široka oblast upotrebe zahvaljujući 1 k 220V AC utičnici za punjenje većih uređaja kao što su laptopovi i tableti, 2 k USB 2.1A porta za punjenje za punjenje USB kompatibilnih uređaja.

Ima najefikasniju proizvodnju električne energije u svojoj klasi sa svojom maksimalnom trenutnom izlaznom snagom od 280V i tehnologijom kontinuirane proizvodnje energije od 150V.
Zahvaljujući 2 USB izlaza od 2.1A, može se koristiti za mobilni telefon, kameru itd. Možete bezbedno da punite svoje elektronske predmete.
Zahvaljujući svojoj funkciji zaštite od niskog napona, ne isprazni potpuno bateriju.

Sa zaštitom od preopterećenja, stanje preopterećenja se automatski detektuje i automatski se isključuje kada opterećenje pređe 150V.
Ultra kompaktan i lagan:
Idealan za odmor, poslovna putovanja i kampovanje, kompaktan dizajn veličine iPhone-a, utičnica za upaljač od 12 V, možete koristiti svoj pretvarač pretvarača u skoro svakom vozilu.

Prenosiv:
Pretvarač pretvarača štedi prostor i lako se skladišti sa ultra-kompaktnim i laganim dizajnom. Sa kablom za napajanje dužine 60 cm, omogućava vam da lako punite svoje uređaje čak i sa zadnjeg sedišta.
Integrisani inteligentni sistem ventilatora za hlađenje, veoma tih rad pretvarača invertera i svestrani ventilacioni sistem se koriste za odvođenje toplote, obezbeđujući maksimalnu energetsku efikasnost i uštedu.
Višestruka bezbednosna zaštita:
KBN150 Inverter ima 5 različitih tehnologija zaštite, uključujući zaštitu niske ulazne struje, zaštitu visoke ulazne struje, zaštitu od preopterećenja, zaštitu od previsoke temperature i zaštitu od kratkog spoja na izlazu.

Specijalno plastično izdržljivo telo pruža poboljšanu zaštitu od padova i udaraca.
Pogodno za upotrebu sa svim 12V baterijama,

Kompatibilan je sa svim tipovima baterija od 12V (vodena baterija, gel baterija, MF baterija, AGM baterija, EFB (olovna kiselina) i litijum-jonska).
Pre upotrebe električnih ili elektronskih uređaja koji će se koristiti, potrebno je proveriti vrednosti potrošnje energije i kupiti odgovarajući pretvarač.
Težina: 0,3 kg