Prikazivanja: 3970
  • 60
  • 2
2 900RSD
Pozovite

Cena: 2900 din 3u1 Multifunkcionalna pegla za uvijanje kose Detalji o

Cena: 2900
din
3u1 Multifunkcionalna pegla za uvijanje kose
Detalji o proizvodu
– Ovo je set četka za kosu, ima fen za kosu, četku za ispravljanje i četku za uvijanje kose. Svestrana četka za vrući vazduh je savršena kombinacija za sušenje, ravnanje, uvijanje i povećanje volumena. Ovalna četka sa najlonskim iglama i žbunastim čekinjama pomaže u dodavanju volumena vašoj kosi.

– Naša pegla za kosu na vrući vazduh koristi naprednu tehnologiju negativnih jona i keramički premaz za sprečavanje kovrčanja i statičkog elektriciteta. Poboljšani dizajn za poništavanje buke obezbeđuje nizak nivo buke za udobno nošenje.

– Sa 3 podesiva nivoa grejanja, možete prilagoditi temperaturu za beskrajne stilove i stilove. Niska temperatura ili mali vetar za tanku i finu kosu. Cool podešavanja zaključavaju vašu frizuru. Intenzivna vrućina ili jaki vetrovi su pogodni za gustu i grubu kosu. Takođe je idealan za sve tipove kose, pomažući vam da lako dobijete frizuru koju ste oduvek želeli.

– Ova četka za kosu je lagana i laka za nošenje. Novodizajnirana tanka ergonomska ručka pruža maksimalnu udobnost i lakoću upotrebe tokom stilizovanja. Poboljšano zaključavanje glave četkice da bi bila sigurnija i manje sklona padanju.

– Svaki komplet ima izvanredan efekat i može stvoriti najprikladniju frizuru za vas. Savršena za porodice, poslovna putovanja, venčanja i odmore, ova četka za kosu vam daje slobodu da stilizujete bilo koju kosu koju želite! Prelepo pakovanje vam takođe omogućava da ga koristite kao poklon prijateljima, porodici ili bilo kome koga volite.