Prikazivanja: 0
  • 40
  • 1
2 490RSD

Cena 2490 din Najbolji Pametni ranac na svetu. Ranac Boban je savršen

Cena 2490 din
Najbolji Pametni ranac na svetu. Ranac Boban je savršen i neophodan deo kompleta bilo koga čija struka ili interesovanje iziskuje prenos, odlaganje i čuvanje kako laptopova i pomoćnih tehničkih sredstava tako i knjiga, pribora i drugih stvari lako dostupnih i postavljenih u određenim, brojnim segmentima u rancu i to na potpuno bezbedan i osiguran način.Boban ranac je idealan ranac jer moze sluziti kao ranac za skolu kao I ranac za laptop.

Karakteristike ranca:

RAJSFERŠLUS SA ZADNJE STRANE – niko ne može da dopre do toga dok stojite u busu, vaše stvari su bezbedne. Ranac je nemoguće otvoriti dok je na vašim leđima.

CUT-PROOF MATERIJAL – ranac se ne može preseći. Jak PVC material se nalazi ispod tekstila. Onemogućava džeparošima da naprave rez na rancu i da vam izvade vrednosti.

WATER-REPELLENT – otporan na jači pljusak do sat vremena

USB – ubacujete vaš powerbank, unutra ga povežete na usb od ranca, a spolja stavite Vaš USB i punite kad god želite bez otvaranja ranca ili vađenja powerbanka. Praktično – puniš i ne vadiš

NOĆNA REFLEKSIJA – da vas kola ne zgaze, ima refleksivna crta na sredini ranca koji je i koristan a i lep dizajnerski detalj.

3 NAČINA OTVARANJA: 30, 90, 180 stepeni. U zavisnosti od toga da li vam treba nešto hitno ili želite da se detaljno upakujete i iskoristite svaki dostupan kubni centimetar.

3 DŽEPOVA SA ZADNJE STRANE – lako dostupni i bez skidanja ranca. Džepovi su sa strane vaših leđa, tako da im samo vi možete pristupiti. Takođe nemoguće da drugi otvore dok se ranac nalazi na vašim leđima

VELIKA IZDRŽLJIVOST I VRHUNSKI KVALITET – kaiševi sa višestrukim opšivima. Napravljeno od najboljih materijala, nema šanse da se pokida.

MATERIJAL KOJI DIŠE – Višeslojni udobni sunđeri sa leđne strane za maksimalan protok vazduha, i minimalno znojanje.

PRILAGOĐEN VAŠOJ KIČMI – tako je napravljen da stvari u rancu se naginju prema Vašim leđima. + ima džep ispred lumbalnog dela kičme, zbog toga – imaćete osećaj kao da nosite 25% manje tereta. Zaista je tako, lično su napisali kupci svoja iskustva!

ODELJCI ZA SVAKU NAMENU – Boban je savršeno organizovan! Svaki Vaš gedžet će naći odeljak za sebe: laptop, tablet, powerbank, boca sa vodom, DSLR fotoaparat, sve može stati u Bobana.

DESETINE HILJADA PREZADOVOLJNIH KUPACA širom sveta i stotine iz Srbije!

UNISEX – kupci su nam poslovni muškarci a i žene, frilenseri, programeri, dizajneri i razni IT – geekovi. Takođe i svi ostali koji često putuju sa laptopom i traže kvalitet.

Savršeno organizovane dimenzije: -Odeljak za laptop: 27 cm širina, 33 cm visina (elastični kaiš pričvršćuje do 40 cm visine), 3.5 cm dubina. –
-Odeljak za tablet: 25.5 cm širina, 12 cm visina (elastični kaiš pričvršćuje do 18 cm visine), dubina 1 cm –
-Odeljak za flašu: 9 cm širina, 14 cm visina, 5 cm dubina
-Odeljak pored odeljka za flašu: 13 cm širina, 14 cm visina, 5 cm dubina
-Gornji odeljak: 20 cm širina, 10 cm visina, 3 cm dubina
-Skriveni džepovi sa strane: 12.5 cm širina, 15 cm visina, 2 cm dubina
-Dimenzije celog Bobana su oko 45cm x 35cm
-Težina torbe: 850 gr