Prikazivanja: 3051
  • 15
  • 0
1 450RSD
Pozovite

Cena 1450 din EL naočare sa četiri režima rada Prilično je COOL i

Cena 1450 din
EL naočare sa četiri režima rada

Prilično je COOL i ATRAKTIVNO i čini vas zvezdom žurki. Zabava za zabave, predstave, rejv koncerte i festivale.
Visokokvalitetna EL žica donosi odličan vizuelni efekat i duže vreme neprekidnog sjaja noću. Elegantni okviri za sunčane naočare SA PROZIRNIM SOČIVIMA pružaju vam osećaj stila.
Jednostavan za korišćenje. Dizajn sa jednim dugmetom. Pritisnite dugme na bateriji da biste promenili EL naočare da svetle u bilo kom od četiri režima: stalno svetle / trepću / TRPE / isključeno.
Ergonomski dizajn i udoban za nošenje. Savršen pribor za muškarce i žene, i mlade, tinejdžere i stare. Lako se vidi, a svetla uopšte nemaju uticaja na vid.
Naočare rade sa baterijom koja je pričvršćena žicom (NISU BEŽIČNA). Nezavisna baterija sa dve suve baterije od 1,5 V AA može da obezbedi adekvatnu snagu da obezbedi duže vreme neprekidnog osvetljenja (najmanje dva sata u zavisnosti od kapaciteta baterije). Pakovanje i naočare su povezani žicom od 35 inča. Pakovanje lako možete sakriti u džep, odeću ili čip na kaišu pomoću kopče na pakovanju.
Opis
Karakteristike:
100% potpuno novo i visokog kvaliteta.
Lako se nosi.
Naša roba se može koristiti na noćnim emisijama i aktivnostima u zatvorenom i na otvorenom.
Naši proizvodi su najbolja upotreba za svaku starosnu grupu.
Ima dugme za prekidač kontrolera kućišta baterije.
Kada pritisnete dugme, videćete da svetlo ima četiri režima: konstantno svetlo, sporo trepćuće svetlo i neprekidno brzo trepćuće svetlo i isključeno.
Bijeli ili crni okvir: plastika
Naočare: AC
Žica: PVC
Širina okvira: Appeok 14 cm
Visina okvira: oko 5 cm
Napajanje: 1.5V 2 k AA baterije (nisu uključene)

pažnja:
Ne vucite kabl između naočara i kontrolera jako i često ili može pasti sa naočara. Uverite se da koristite fiksiran kontroler, umesto da slobodno visi, i da kabl nije čvrsto zategnut.

Pakovanje uključuje:
1 k EL žičane naočare
1 k Kontroler standardnog kućišta za baterije