Prikazivanja: 23801
  • 512
  • 1
750EUR
Pozovite

Aparat - fotometar za Biohemijsku laboratoriju - dr Lange system model

Aparat - fotometar za Biohemijsku laboratoriju - dr Lange system model LP300, analizator donešen iz Nemačke. Otvoren je sistem-mogu reagensi od bilo kog proizvođača. Jednostavan je za korišćenje.

Odličan za rutinsku praksu - humanu i vetrinarsku. Odredjivanja glukoze, uree, kreati. . . . , holesterola, HDL, LDL-holesterola, bilirubini, mokraćne kiseline, ukupnih proteina, albumina, kalcijuma, hlorida, magnezijuma, fosfora, kalijuma, natrijuma, transaminaza, alkalne fosfataze, gama-GT, LDH i drugih enzima i parametara.
Poluautomatski, mogućnost čitanja apsorbance, koncentaracije sa faktorom ili standardom.

Cena je 800 evra.

Poseduje talasne dužine 340, 405, 492, 546, 578nm. Koristi halogenu sijalicu.

Za rad su prepručljiva dva protočna termostata (zadnja fotografija): suvi i vodeni termostat za precizno određivanje svih enzima, uree, kreat. . . . , direktnog biliubina (predgrejavanje reagensa i grejanje mernog mesta u aparatu na željenu temperaturu). Po ukupnoj ceni od 350 eura.

Trenutno je u kontroli: posle dugog stajanja u skladištu izbacuje osigurač.

Pre uključenja mora 7 dana da stoji u suhoj prostoriji.

Pre rada, uključiti ga 15 minuta.

NAPOMENA: Ako bilo šta god nedostaje za korišćenje, kupac je dužan da nabavi. Uređaj je ispravan mehanicki i električno, zahteva obučeno osoblje i tehnička lica za puštanje u rad.

Prodaje se u viđenom stanju, ovakavkao na slikama i opisu, svaka prodaja je konačna bez povraćaja, za polovnu robu od fizičkog lica, bez garancije.

Uslovi prodaje:
*clanovima sa negativnim ocenama kao i clanovima koji nemaju nijednu ocenu predmet saljem nakon uplate na moj tekući račun (uplata se vrsi i u pošti postnet uputnicom).
*clanovi koji imaju pozitivne ocene aparat mogu da kupe i pouzećem
*kontaktirajte me preko kupujemprodajem poruka
*saljem samo u zemlji, ne u inostranstvu
*placanje robe u dinarima
*postarinu placa kupac, ukoliko nije drugacije navedeno