Prikazivanja: 1127
  • 7
  • 1
2 200RSD

2200din Flat pegla za peglanje vesa na paru Lako prenosna za

2200din
Flat pegla za peglanje vesa na paru
Lako prenosna
za horizontalno i vertikalno peglanje

❤[PRENOSNA FLAT PEGLA]: ergonomski udoban rukohvat u ruci. Ekvivalentno težini "Pada", devojka ne drži teret i drži težinu jednom rukom. Lagan mali, koji se lako prenosi u koferu.
❤[ZAŠTITA OD KONSTANTNE TEMPERATURE]: Grejana ploča za glačanje na konstantnoj temperaturi od 150 stepeni Celzijusa, grejanje keramičkih ploča, peglanje ne šteti odeći, može se koristiti za peglanje odeće, zavesa, čaršava, jastučnica, itd. posebno potreba za vertikalnim peglanje odeće (kao što su odela, itd.)
❤ [REZERVOAR ZA VODU ]: sa rezervoarom za vodu od 100 ml, može se brzo zagrejati u roku od 30 sekundi, peglanje je izdržljivije. Rezervoar za vodu ima transparentan dizajn, možete posmatrati promene nivoa vode u bilo kom trenutku, a peglanje je sigurnije.
❤[TROUGAONI PREDNJI DIZAJN]:Prednja strana grejne ploče je dizajnirana u obliku trouglastog vrha, koji omogućava fleksibilno peglanje uskih oblasti kao što su dugmad, naramenice i kragne, omogućavajući da detalji budu elegantno prikazani.
❤[KARAKTERISTIKE ČIŠĆENJA]: Visoka temperatura i jaka para mogu lako da rastvore i skinu mrlje od ulja, prljavštinu i fleke plesni na površini i pukotine proizvoda za domaćinstvo. u izbacivanju pare visoke temperature u isto vreme, može ribati površinu predmeta, očistiti jednostavno i brzo, efekat je izuzetan🍭💥